Към Доверие сме, ама не ми вдъхват много доверие
Аз попитах за хормоните и лекарствата. Трябвало да има назначение от лекар, различно от репродуктивни проблеми. Трябвало да има наличен проблем, за да ги покрият. Явно стерилитетът не е проблем.
Слъчнице, стискам палци да се развиват всички бебоци.
Слънцемое, ти на каква терапия си сега?
Лина, не че може да навреди Дуфастона, но аз лично бих го взимала, ако знам, че имам проблем. Ако по принцип ти е ОК Прогестерона, защо излишно да приемаш още Прогестерон при домашно правене на бебе.
Аз може би другия месец ще взимам Дуфастон. Пак имам едно бледо розово зацапване. Но много бледо. Не мога да преценя аз ли се разраних с Гинофита или пак зацапва. А чакам цикъл тези дни и ми остава един цикъл до трансфер евентуално на ЕЦ и не е ОК така да ми варират хормоните. Овулация на 11 ден, зацапвания. Изследвах ТСХ и Пролактин и бяха бомба, не знам тази стимулация за трансфер кой хормон ми прецака. Може би, защото реално ми удължиха заради трансфера цикъла до 42 дена (до 40 ден бях на Кринон).
В голямо чудене сме вкъщи сега. Казаха ни за къщата за груб строеж + дограма + ВиК + ел. инсталации 100 000 лв. Надявахме се на макс 80000. Нямаме налице бременност, не знаем колко пари ще ни трябват още, за да имаме дете (колкото и грозно да звучи, но факт). Чакаме разбивка по цени от офертата на строителя, но просто ми иде да стопираме всичко. Ако грубият строеж се е вдигнал толкова, то и довършителните работи ще ни изненадат неприятно. И не знам в момента. Мислим го.