Алекса, не промивки, а почистване. Катетърът е телескопичен и той не се допира до никъде реално, затова си мисля, че е достатъчно. Тук и за инвитро, и за инсеминация се иска МБ на мъж само и то тя важи 6 месеца, серология и за двамата. За мен само токсоплазмоза, рубеола и май това е. Всичко друго и по преценка на лекаря. За цяла бременност ми взеха веднъж МБ в 8ми месец за стрептококи б, но на всяка консултация проверяваха урината. МБ само при оплакване.
Аз съжалявам, че си дадох парите за ДНК фрагментация. Мъжът ми е с добра СГ и беше в сивата зона. Още преди теста лекарят ни каза да си пие антиоксидантите и да спре да пуши, но дадохме сума ти пари за да се убедим, че е така. Ако МБ е чиста и след преглед при уролог няма проблем-- да си пие витамините и това е, няма защо да се дават пари. Иначе търсене на причини за лоша СГ става и без ДНК фрагментация.
Пропофол нямаше по едно време. Тоова е упойката. Венозна, за няколко минути.
Слънце, ти си буйствала не по време на самото пунктиране, а през другото време. По-ударено ти е, защото има повече от лекарството, което са ти дали, за да те усмирят. Ако не си добре, не се прави на герой, ами си отивай!
Има и еквиваленти на Пропофола, преди него с какво са давали венозни анестезии.
Тери, при теб го има психосоматичният фактор. След О нямаш ли пак 37С ?
При упътването за инвитро не са ми писали нищо за без къпане и тн. Даже си пише, че е задължителен душа в деня на манипулация, че французите леко минават по тъча с личната хигиена. За кафе също не пише нищо. Не пречи да пиеш кафе преди това. Както и по време н а бременността по едно кафе не е проблем. Аз парфюм не слагам, защото лекарката ми е алергична и киха и се сополеви, ако имам, но само това е причината. А после отваря, на мен ми е студено- въобще сложна работа.
Аз бях прочела, че Бебешок се е наконтила, за да си прибере вече прекрасната дъщеря, а тогава ембриончето и аз винаги се правих хубаво и по време на процедура и след това на консултациите. Много ми беше харесал нейния подход.
Слънцемое, дано да си добре и да си прибереш и тричките. Късмет!
Лина, ние какво правим/хме- от 10 ти ден зачестявахме, по време на О и 2 пъти н ден, и след това, за всеки случай още 1-2 дена. Така да са покрити поне 4-5 дена със секс, а деня на О- двойно.