Pavla , нали говорехме за опитите ви този месец.За тях питах
Дано сте успяли още някой път да хванете. Аз едвам чакам да пусна още един тест, тези Twip уж били много чувствителни. Кръста ме боли, един корем съм пуснала. Абе иде!
Слънчицето , късмет днес, с теб сме <3 Микаса, Тери звучи супер че сте се забвалявали. Тери,и на мен Конова ми написа Фраксипарин през ден до 16 гс. И утрогест. 2x2 i Метр. мет. което не знам какво е, ще питам в някоя аптека ако не ще кача тук за превод, въпреки че тази акушерката каза да звънна при +
) Не мисля че този месец е нашия месец, да ви кажа. От друга страна ми е смешно ,защото ако забременея сега термина ще ми е същия, като с 1вото
преди 8 години на 12 юни забременях. Знам със сигурност защото това ни беше единствения контакт.
Някой да пие метфогама 500? Това е при ИР. Била съм с лека както писах снощи. Защото от метфогамата такова растройство имам, че.. много ми е притеснено, на работа съм. Да не ме видите в забелязано в София
Мишееее, как си ? И ти и Маги сте геройчета <3 Ами уж да, ама според мен не,защото само един успешен опит имаме и не знам дали е от хоримона или от дуфастона.