Аз от Кринона съм много по-доволна отколкото Утрогестан. Слагаш веднъж на ден, малко разходка навън или вкъщи и забравяш. Докато Утрогестана ми беше 3х3, заради него не ходих на работа, за да мога да го слагам следобед, изтича постоянно.
Слънчице, успех днес. Дано мине леко процедурата. Твоят лекар е много оптимистичен младеж. Даже не те слага теб под въпрос.
Слънцемое, знаеш, не се борим за 10 деца. Борим се едно да се хване. Силно ти го пожелавам.
Аз съм тези дни много на черешата. Вчера бяхме на сватба. Открита. Танцувах под поройния дъжд, участвахме в надяждане с торти. Забавлявахме се, но днес пак е работен ден и не мога да си държа очите.
Да разкажа и за ДРЗ при мен. Минах през лекаря на Слънчицето. Той ми каза, че според него всичко с тези имунологии е пълна пунта-мара. Каза да спра да се изследвам и любимото ни да се успокоя
След това отидох да се редя за Конова и там вече си загубих много време в чакане. Тя отдделяше много внимание на пациентите, а желаещи за нея имаше доста. Първо заговорихме за назначението от Русев. Останах с впечатление, че и тя поддържа тезата, че завишен фолат е проблем. Каза, че НК клетките ми са много леко завишени и надали са проблем. За Фраксипарина и мутациите, каза, че моите не са кумулативни и Фраксипарин до 12г.с не заради мутациите, а заради това, че влияел на ендометриума. През ден се биел при ниско рискови, защото в тези случаи не се разчита на 24 часовото му действие, а заради това, че имал имунодолиращ ефект и спомага за изграждане на ендометриум. Попитах я за биопсия и тя разбира се ги подкрепи, защото те правят такива. В Плевен. Биопсия за НК клетки, остър еднометрит, които водят до имплантационна недостатъчност. Тази седмица лекарката, която прави процедурата прави безплатни консултации в Пловдив и ми казаха днес да си запиша час. Аз реших да не се обаждам. Не ми се пътува сега до Плевен, преди това и изследвания трябват. Ще се надявам на успешен трансфер, пък след него ще му мисля. Попитах Петрова какво мисли за тази биопсия, каза, ако искам да си я направя, но нейният съвет бил да си оправя микробиологията. И аз
Явно очаква, че още не ми е наред (което е напълно възможно пак да имам гадини). Говорих и с д-р Мели, тя не отхвърли биопсията, но при все, че е в Плевен и тя ме посъветва да си върна ембрионите.
На сватбата бяхме с една двойка, които правят процедури в Турция. Обясниха ми финансово как седят нещата, при тях как се развиват и да не се налага, но следваща стимулация бих правила там.
Маги, ще ми изпратиш ли презентацията на Щерев, защото с Алекса много се интересуваме от нея, а не я откривам качена.