Слънце, и аз съм си позволявала по някоя биричка или чаша вино.
Маги, най- лесно от всичко ми беше да приема, че имаме проблем. При мен законите на Мърфи са по действителен случай. Някак си очаквах, че няма да стане бързо при нас. Обикновен АГ не съм посещавала, освен един тук, с когото направихме един цикъл на Кломифен, но добре контролиран, след СГ и ЦС.
Не знам дали аз съм темерут или е въпрос на нагласа, но аз знаех, че ще имаме наше дете, без значение какво ни коства. Загубите ги приемах стоически- трябвало- станало. Неуспешните опити- ами какво прецакахме, но никога пораженчески. За мен беше обидно за всички, които са се мъчили по 5+,7+,10+ години, за да могат да прегърнат рожбата си, които са страдали от истински загуби и са продължавали, дори да си помисля, че ми тежи или се отказвам, или каквото и да е.
С мъжа ми сме на една вълна, при него само трябва да му се казва, защото като всеки мъж- ами сам не се сеща.
Най- трудно ми беше, че животът ми е на пауза. Най- накрая постигах, това за което винаги съм си мечтала. Отложих го, може и да е приключило всичко, но не съжалявам.
Другото трудно беше да говоря с близките си за това. Мразя да ме съжаляват, да ме гледат със съчувствие и да накланят глава на една страна.