Честит празник! Перото е по- силно от куршума. Уважавайте езика ни. Чудесен и много сложен е!
В Книга на Енох е описано чудесно словото: "едно ново малко създание, малко във великото и велико в малкото".
Ако от мултивитамини се разбута цикъла, значи нещо не му е било наред.
За вит Д четох изследване, че най- големи дефицити на глава на населението имат в южна Европа, а Скандинавия и въобще северните са с гранични или добри стойности. За този феномен обяснението е, че южнаците постоянно се крият от слънцето, използват кремове и не консумират мазна храна, а северняците- обратното. Мазна риба, най- вече, а макар през облаците, пак достига до нас слънце,
Аз си направих личен експеримент. Майка ми живее в топла и слънчева страна с поне 340 слънчеви дни. Тя и приятелите ѝ ги накарах да се изследват, защото като казвах какво съм чела ми се смееха. Всички 10 човека са със сериозен дефицит. Тук също гледах изследвания на двайсетина човека- лек дефицит, а 1-2 бяха даже и добре. Аз естествено съм с късата клечка- хем живея тук, хем съм с дефицит, но здраве да е.
Чочолина, отложете малко секса. Не сте тинейджъри, че да не издържате.
Дано днес да е паднал много ЧХГ и вече да отпадне всякакво притеснение.
Мисля, че след един нормален цикъл можете да подновите опитите. Поне при нас беше така. Само след метотрексата трябваше да изчакаме 3.
Успех на всички!