Не виждам логиката. Щом нещо бачка, защо трябва да се правят експерименти. Аз имам 4 неуспешни бременности. Не бих рискувала. Знам, че може да имам неуспешна и като съм на лечение, но поне ще знам, че тази база съм я покрила.
НМХ не преминава плацентарната бариера. Ако има проблем, макар и нискорисков и история от неуспехи- ами защо да не се застраховаме. А за аспирина- аз имах проблем и с едната артерия, диабет. По едно време се съмняваха, че бебето не се храни добре. Аз не съм малък човек, родила съм се 4,250 и 59см, мъжът ми също не е малък, но малкото се роди доста малко за диабет и с нашите гени. В началото на бременността вдигах и кръвно. Нямаше как да рискувам да спра Аспирина, за да страда плода и да направя прееклампсия или нещо още по-лошо да се случи.
Тъй като не говорихме за терапията ми, нито веднъж не съм правила никакви изследвания, нищо. Имам ужасен късмет, че всичко е наред.
Мише, не знам. За мен, при риск, не е добре ей така да се приключва с терапията. Също обаче не ми харесва и подхода- дай да покрием всички бази ей така, да има. Това също не води до нищо добро. Променя се начина на функциониране на организма, хомеостазата се променя. Може и да не е така, но с такова впечатление оставам.