Маги, аз също мисля, че е прогестерон. При стимулация ми изследват ЛХ и прогестерон.
Пролактинът е по- висок около О и след. Аз се зачетох, покрай на Тери пролактина. Ендокринологията е като свински черва, така или иначе, но колкото повече четеш толкова повече има да е чете. Четох, че пролактинът има имуномодулираща роля при имплантацията. Все още се изследва обаче как ендометриалният и децидуалният пролактин влияяят на имплантацията.
По време на имплантация трябва да има добри/ високи нива на ендометриален и децидуален пролактин, за да настъпи имплантация и за да се задържи бременността. Другият, при леки отклонения, не е важен.
Слънце, може и да е от препарата. Аз бурно реагирах на Гонл, а малко плахо на Менопур. Както са ти казали момичетата и 1 качествено яйчице ти е достатъчно. Кой ден ти е на Гонал и кой от МЦ? А и гледай от bright sight- няма да има супер много Я и така ще си има свеж трансфер, а така ще си по- скоро бременна!
Тери, чудесно! Рестартирала си. Ако си бременна ще можеш да сменяш плановете в движение, н според състоянието си, а не според какво може да е. Аз вече отдавна съм на този принцип. Ако се наложи, тогава ще променям, а не да се въздържам от далеч.
Не съм. Не са ми казали. Не смея. Ще видя другия месец как е ТСХ и тогава ще го мисля. Иначе О наближава и се вълнувам. Вече мига човечето
Успех на всички!