Потърси и друго мнение. Нали и консервативно се лекуват миоми. Поне след лапарото се възстановява бързо. Не го усетих моето.
Ако мине както трябва, да. Моето лапаро за миома свърши с коремна операция, защото миомата е била твърде навътре в стената на матката и съм кръвнала много. Заради разреза на матката (и корема) се наложи да отложим с година опитите за бебе. Оценете реално рисковете, вижте колко е голяма миомата, и най-вече къде е разположена. Защото ако не се налага наистина операция, по-добре е само да я следите.
Извинете за черногледството. Днес ми е криво.
Имам от малко преди пункцията един обрив - малки, червени петънца, като лишей. Мислех, че е от хормоните нещо и ще мине, но то си седи, даже се разрастна и по гърба и сега заема цялата горна част на тялото. Бях при личната - не знае какво да прави в моята ситуация, може би било розицея от стрес. В униклиниката не знаят за други пациентки с подобни симптоми - уж не можело да е от лекарствата. А дерматолога, за който ми дадоха направление не работел вече с пациенти на държавните каси, но ако съм идела много рано в пон-сряда имали часове за спешни случаи и първите 5 можело да минат, но наистина да съм идела много рано и да съм се заредяла с търпение. Големи наглеци са, всички искат само пациенти от частните каси, че там са големите пари. Рядко усещам негативите на здравната система тук, но днес особено ми се прииска да тегля една майна.
На всичко отгоре колата ми е повредена. Трябва или да ходя с влак и автобус до работа или да ставам в 4:30, за да ме кара мъжа ми преди неговата първа смяна. Не стига, че само една седмица болничен имам, а и другата трябва да препускам и да се лашкам в публичен транспорт
Нищо няма да излезе от този опит, толкова съм стресирана отсега. И нямам никакви симптоми нещо да се случва, освен бодежи и болки в корема