Тери, понякога в главата ми, като пиша звучи толкова забавно, но после се усещам, че не на всички им е смешно, особено за важни неща. Просто и пиша с половин око и половин внимание и не се усещам.
Това с кормуването е голям майтап. Моят инструктор, като наближавах дупка, викаше" В името на колата, за Бога, в името на колата." Тук, на извън градско особено, като нямат дупки, колко им е скучно кормуването. На градско се намират, за цвят.
Слънце, развитие с МЦ?
Гарднерела е от нормалната флора. Има ли изява? Лактобацилите как са?
В толкова ранен етап не мисля, че пречи при вече настъпила бременност.
Аз изследвах ТСХ и Т4 вчера, че станаха 6 седмици- 1,02 ТСХ и 13 (9-19) Т4. Казаха ми обаче, че не трябвало да си пия Левотироксина заради Т4. Нищо. Според ендокринологът във Варна трябва да го пия през ден. Тук няма да виждам пак ендокринолог, но май ще изследвам ТСХ след месец пак и ако е паднал още ще започна през ден наистина.
Днес ще хода при лекарката си за да обсъдим всичко- ЦС, хормони и тн.
Започвам с тестовете от 7-8 ден и дано да намерим време да нацелим О.
Тери, това че на 10ти ден ти + тестът, не значи че О ще е на 10ти. Важна е ЛФ да не пада под 12 дена. Според моята лекарка и ФФ е хубаво да има добра дължина, за да имат време да узреят добре фоликулите, но не знам за ЕЦ дали важи същото правило. Това ми го е казвала при стимулации, че при мен бързо се случват нещата и затова изчакваме винаги, а и да поубием някои и друг фоликул.
Успех на всички!