Чочолинка, съжалявам, че преминаваш през това. В една и съща лаборатория ли пуска изследването, знам ли може да има значение. Чела съм, че с няколко процента се вдига шанса от извънматочна при инвитро. Затова и след трансфер е важно да се следи да няма контракции на матката , за да не се измести ембриона. Дано не случая при теб и просто да не се е изчистило нещо. Ако е вариант, аз бих предпочела инжекцията. Но лекарите ще ти кажат най-добре. Бъди силна. Всяко препятствие ни приближава към края на пътя, който е трябвало да извървим.
Дарк, чакам те да споделиш. Прочетох, че нещо не е наред емоционално при теб.
Лина, как си?
Кукапетал, мисля те и теб.
Хелиантус, хванахте ли овулацията най-сетне?
Алекса, да ти кажа според мен си си дала парите на вятъра. И ще ти кажа защо. Ще цитирам нашата близка приятелка д-р Чокова 😁 "Момиче, няма как да изчистиш вагиналния канал с локални свещи от бактерии, ако от цервикалния се стичат с цикъла и цервикалната слуз други бактерии" според мен това важи и за ендометриума. С цикъла се чистиш от гадости и те минават през цервикалния и вагиналния канал. Ако микробиологията е чиста (алелуя) и pcr тестовета Уреаплазма, хламидия и микоплазма също, поне мое мнение е, че откъм тези гадини и ендометриума е чист. Ние с теб след такава фауна сигурно е добре да обновим цветните снимки, но аз не смея, защото и двете лепнахме този букет от квартиранти именно след ЦС.