Здравейте момичета,
Тери, и аз така си мисля, че се запътват близнаците.
Чочолинка, четох назад, съжалявам.
Може би в такива моменти е важно да се хване човек за малките успехи по пътя - имало е имплантация.
Дано следващия път да успеете, вече имате повече информация, което е в помощ за бъдещия опит.
Четох днес за надраскването на матката и кокултивирането.
Сега на следващия преглед, вече ще сме в Щерев и ще питам лекарката дали можем да измислим нещо повече за този етап от процедурата. Вече съм много убедена, че с имплантацията не се справям хич.
След сравнително доброто проследяване последните месеци, резултатите са, че правя хубаво развиващи се фуликули-по 1 в ляв яйчник най-често, лх беше супер, както естрадиола, но и като цяло хормоните ми не са давали отклонения през годините.
Хубава лигавица всеки път и редовен цикъл.
И тази тъпа болка между 6ти и 7ми ден след овулация, която последните месеци се появява през нощта и се будя от нея и на следващия ден всичко олеква. Дали е от опит за имплантация се чудя( и при инвитрото, когато се знаеше, че са оплодени яйцеклетките, беше същата болка в този период)
Затова си мисля да питам за надраскването и Ко-култивиране на ембриони с ендометриални клетки.
Чудя се дали ще помогне, но пък това не е пробвано