Момичета беше много болезнено наистина ,но аз като цяло съм с много болки по време на цикъл ,а и абсолютно същото състояние ми се е случвало 3/4 пъти до сега в живота тя не ми е непознато . В момента даже ми е оскъдно течението бих казала ,не знам дали трябва да е по обилно ако се чистя или няма значение ?!?
Павла бях пред припадане направо ,те за това викнаха бърза помощ защото 2 от пътите в които ми стана зле припаднах и то най - вече заради това че изравнявам границите ,то ме обля една студена под бях вир вода после ми стана студено , около час ме държа всичко ,то винаги така става и контракциите сега ме отпусна доста .
По Темата за Турция знам ,че Момориал (май така се казваше ако не се лъжа ) имат 17 клиники по света като едната е в Кипър .
За гнило то къде ли няма ,докторите вече те взимат за касичка а не за човешко същество . Моята причина да се откажем от Надежда беше именно това отношението , ето тук дай едни 3000 евро и нещата се случват веднага ако ги нямаш чакаш като вол една година , ММ при тези думи полудя и каза там забрави да правим каквото и да било .