За биопсията, според темата, която четох д-р Конова ги отричала. Достатъчни били вливките за НК клетки (периферни). Сега това е било 2010 и е развален телефон, ще я попитам лично, но гледайки диагнозите и предписанията на жени, които тя дава, се припокриват с тези на доц. Русев. Визирам НК клетките (умерено завишени) с Интралипид и при тромбофилия аспирин и Фраксипарин през ден. Ще се възползвам качествено тази година от ДРЗ и ще питам, който мога.
Въпросът е, че според никой лекар моя Пролактин не е проблем. Той е на горна граница, но това е Пролактина в периферията. В ендометриума колко е не се знае. А и доколкото разбрах от разговора ми с д-р Мели даже липсата му в еднометриума би бил по-голям проблем, отколкото завишеното му състояние.
И при все, че уж не ми е проблемен Пролактина и пия Бромокриптин, защото може би било капката, която обърнала след инвитрото каруцата (явно не е бил той), откакто съм на лечение съм нов човек. Нямам сърцебиене, не съм уморена. Бих го пила цял живот. Защото от дете търсим проблемите със здравето ми и 2-3 единици по-нисък Пролактин ми спестиха всички кардиолози, гинеколози и т.н. (Като дете имах цикъл на 21 дена и неоткриваеми проблеми със сърцето). И пак този Пролактин, който не ми е проблем според 6 различни лекаря при повишаването му януари ми докара цикъл на 13 ден.
Павла, всички ти пишат, аз нищо не разбирам от нещата, които изследваш, даже не мога да ги изговория, но се радвам, че започвате с упражненията вкъщи. Какво стана с АМХ-то? Какво ти каза доктора за него?
Маги, казахте ли на Моника за двете бебета вече?