Тери,само мога да си представя какво ти е в главата,но според мен при вас е мъжкия фактор.Ти си здрава като бик,надявам се силно следващия опит да е вашия.
Аз си взех днес епикризата,накратко,пациентката постъпва с аменорея от 5 седмици,матката не отговаря на аменореята,в лявата тръба се визуализира гестационен сак с жълтъчно мехурче около 4-5 г.с.Това последното ми се стори добре.
Обадиха ми се от работа,да ме питат кога и за колко време ще се върна на работа,ин витро ще правя ли,кога,ще отсъствам ли.
Искали да търсят друг човек на мое място,а аз ако и когато се върна съм добре дошла.Почувствах се притисната и им обясних,че нямат право да ми отнемат мястото,нито да ме дискриминират на база състоянието ми.Казах им,че правилно са забелязали че съм лишена от основна част от репродуктивните ми органи,и да ин витро е моя шанс,ще пробвам докато стане .Все пак в тая фирма сме около 800 човека,ако аз съм първата с ин витро да бъдат солидарни.
И този разговор от дама от София ,само по телефона се познаваме.Може и да съм реагирала остро,но тона ми беше любезен поне!