Тери, приказно звучи това, което си намислила! Спомням си преди много години живеехме в много малък апартамент, майка ми каза, че е тръгнала да търси по-голям без идея как ще стане, как ще се плати разликата в квадратурата и изобщо. Имаше още куп щуротии от типа на това, че тогава докато чакахме да ни прекарат домашен телефон и се очертаваха офертите във вестника, ставаха и промените с валутата и беше мнооого нестандартно и изглеждаше далечно даже.. Но съдбата нареди нещата по прекрасен начин и всичко мина добре. Тя просто започна да работи по въпроса и енергията се завъртя и нещата се случиха чудесно. Имахме си хубав апартамент с деца, котка и сокоизтисквачка (че не пием кафе)
Пожелавам ти да успеете да си направите най-сладката къща, пълна с деца, кучета и с аромат на хубаво кафе
За ДРЗ-то има време и искам да дойда, стига да мога. Надявах се в този период да съм в процедура вече и незнам как ще стане.
Дори и за баловете сега отказвам ангажименти( гримирам), че ме е страх да не съвпаднат инжекции, хормони с някоя емоционална абитуриентка
Относно лекарите, аз се притеснявам да сменям клиниката. Много хубави неща съм чувала за Владимиров и ми е вариант ако реша да променям нещо.
В Щерев ми имат историята и с биохимичната, и с лапароскопията, и първия опит. Доволна съм от грижите, но много ми е стресиращо така изведнъж да ходя при различен лекар.
Мише, аз говорех за Д-р Ганева. Даже мисля, че някъде в нета срещнах публикация, че са работили в екип с Александров при раждане. Ах как ми се иска и аз да си мисля и да се вълнувам за това
Добре, че мога да се вълнувам за теб и Маги, за момичетата, които родиха и да чакаме с тези, с които сме в процедури сега - че да се поддържам емоционално във форма
А, и да ви се похваля, тичам тези дни за да вляза уж колкото може за това време в по-добра форма.
Алекса, дано да не се налага да изживяваш такива тъжни емоции отново никога, дано следващия път да гушкаш бебе/та и сърцето ти да прелива от щастие и радост! Мисли за това и не се обвинявай, ако няма конкретна и ясна и точна причина. Аз също се самообвинявах, защото се бях уморила предните дни в работата, но реших да не го мисля. Имало е да става, както и има хубави неща да стават в бъдеще