Леле мен хич не ме бива по декорации, и тн. Адмирации на Вистал... и цяла сватба уау. Бях миналата година на една и се случи че трябваше да карам аз планерката,която бяха наели за оргианизацията. Беше толкова стресирана горката...
Теринка, как си ми? Много те мисля, знаеш ли? Не ми казаха..като цяло не ми обърнаха много внимание, но спешно, предполагам нормално. Пък и видяха в програмата,че съм утре при Персенска. По интернет калкулатор, с последния цикъл на 19.03 съм 5 седмици и 6 дни. Но когато дискутирах ЧХГ-то с една доста мила и обстоятелствена дама , от спешното, тя ми каза че най-вероятно съм забременяла след като се е пукнал фоликула.
https://radiologykey.com/estimating-fetal-gestational-age/ Ето , в този сайт се вижда и как вървят, размерите по седмици.
Абе хващам се за сламки, общо взето, и чакам утре да видим какво ще каже Персенска.
А за болничния, и аз така мисля ,Тери, нещо ще кажа за повръщане(което си е истина) и да ми пуснат утре един ден.
Съжелявам, че не пиша в бремената тема, но толкова свикнах с вас, а и както казвахме тук, докато не видя бебе
Мен ми е нетърпеливо за резултата на Heliantus много стиснати палци. Слънчицето, Маги, вие как сте?
редакция: Много се радвам, че си по-добре Слънчицето
Ами ,мен пробацията ми е е до Юли, пък да го видим как ще я докараме.