Павла, зачетох статията, която ми прати вчера. Трябва да я довърша. Според мен тези клетки са временно завишени и след седмица ще видя друг резултат вероятно. Нямаше изобщо да им обърна внимание, но в едно съм 100% сигурна: че имунната система се пребори с ембрионите. Казах ви го още като се случи, усетих го. Дали го правят НК клетки, дали друго не знам. Но в Пловдив се работи така: завишени клетки в кръвоносната система - вливки. Да не кажа, че в България се работи така. Що теми съм изчела из форуми, ти си първата, която има биопсия, отричаща вливките. Затова все съм мислила, че това си го правила във Франция.
Аз още след отрицателния тест попитах и д-р Мели за кортикостероиди.Тя ме подкрепи да говоря с докторката за това. В клиника Селена ги предписват на всяка жена, доколкото знам. В моята само на тези с ДЯ. Няма биопсии и т.н. . На теория мисля, че това би било достатъчно в моя случай.В Турция имунология не приемат за фактор. За ембриотоксини даже не били чували и хората си забременяват. Но в България имунологията е фактор. хванала на хорото и ще го играя. Това е, че пречупвам вече всичко през призмата: това добре ли е за трансфера? Ще махна сливица заради трансфера, не заради себе си, въпреки, че знам проблемите, които създават. Това е, заради което Мишо е огорчен от мен. И знам, че е прав. Затова сега никакви тестове за овулация няма да правя. Даже мисля да си почина 3 цикъла от клиниката. По принцип докторката ме чака да ида с резултатите от Русев и да започваме още сега, но някак не мога да прекрача вратата на клиниката.
Дарк, лошото на сливиците е, че налепите по тях често излизат с чиста посявка, но вътре е огнище на гной. Интересно ми е защо не болят.
Слънчице, как преживяваш Великден във Варна? Да не се окаже, че не е толкова зле.