Лина, бавничко. Дано да е наред, но имай едно на ум. Кога те вика лекарят ти?
Хелиантус, аз им вярвам на пикливите, дори и рано, ама чак 10 дена, прекалено рано е.
Слънце, кървиш ли, че не мърдаш?
Тери, хубаво е, че нямаш ембриотоксини. Ти за тях се притеснява, нали?
С твоите сливици НК клетките ти са в бойна готовност, то това е ясно.
Хубаво при О, а при трансфер, инвитро.... Затова ти казах, че е стандартизирани препоръки, а не индивидуални.
Само плацентата произвежда около 250-400мг на ден прогестерон. Как да ѝ кажем да се съобразява? Но и огромните дози, които ти взимаше ще загубят смисъл, ако правите "естествен" трансфер, след О. Тогава само трябва да поддържаш ЛФ и после бременността до 12 седмица някъде. След това бебето и оборудването си правят всичко сами.
Аспиринът през ден не е лечение. Приема се всеки ден. НМХ пък през ден е нищо.Той 100% трябва да е всеки ден. Добре, че не ти включва Натаспин. Тук също преди бременност... а ако правиш инвитро, пункцията?
За мониторинг златният стандарт май е анти- Ха.
Важното е, че това което те притеснява го няма. Понякога лошият късмет се случва 1 на милион, но като е на нашите глави...
Знае ли човек. Мишо щом се е надъхал толкова за домашно бебе, може пък и да стане.
Аз май ще се размина с Александров. Още не ми е дошло, а щом само 30ти може да се отиде при него, няма да има кога да ме прегледа. Едно на ръка, че сигурно ще ми дойде по пътя. Много ще е забавно- ще излезем в 7ч от нас и ще се приберем в 21,30ч, при най- доброто положение. Ще го видя малкият герой как ще понесе дългия път.
Късмет на всички!