И аз съм пак тук! Ние бяхме на почивка. Днес се върнахме. Малкият е повече от железен- полети, коли, летища- нищо!
Аз започнах АБ. Пих и винце също, че иначе каква почивка, но да знаете, че така не се прави!Режимът ми отиде на кино, но сега се взимам в ръце.
Утре ми е снимката. Днес пуснах ЧХГ и толкова хубаво ми стана като видях 11 000 от миналата година, от Симито. (Тери, Маги, ето ви поличба. По 5 500 да с разделите!). Пуснах и пак за ЩЖ сега, че да знам, че резултатът е реален за другата седмица.
Мише, ти си вече доста бременна! Още понеделник, вторник можеш да си на преглед. Кога си?
Тери, ти си мазохист! Истински! Има 2 ужасно трудни неща при АРТ- последните 5 дена преди тест и времето между теста и сърдечната дейност. Пожелавам ти със същото желязно търпение да изчакаш и нея.
Маги, вие сте шампиони! Хиповолемията е заради цигарите. Това да е. За ПАИ аспиринът е по- важен уж. Иначе НМХ изписват, защото при интервенция в малкия таз може да се образуват тромби. То твоят тест май с Тери ще да е? Маги, този фертил ед колко пари е, че аз гледах за едни 160 лв или тук гледах за 70 евро?
Ох, как се вълнувам за всички ви.
Кукапел, съжалявам.
За промените не съм много наясно, но ако отпаднат 4те процедури е голяма глупост. По- добре да добавят 3-4 инсеминации, отколкото да ги няма. Има достатъчно хора, които ще се юрнат за инвитро без реална нужда. Аз лично познавам такива, които са ме питали, че искали 3 деца, н ако може с 2 бременности. Може да увеличат диагнозите за кандидатстване. За 0,5 АМХ е добре.
На мен все ми се струва, че се дават пари на вятъра.
На останалите, защото изпускам някого, много късмет и всички да се махате, че аз вече идвам!