Елиииии, честит рожден ден! От все съре ти желая щастие и това,което всички искаме тук...както казаха, най-големия подарък го имаш! Хайде да си гушкаш хубавото бебче,след колкото време е останало там :*Момичета, много се радвам за хубавото раздвижване. Изчела съм всичко от темата, но толкова много II не съм виждала, много се радвам. Снощи не се включих,защото малкат ами се обади от училище, някакъв вирус, та цяла вечер я обгрижвах. Пуснах чхг-то днес 54..
малко нараства... надявам се да се подредят нещата все някак. Аз си повръщам стабилно обаче...От надежда ми казаха, да пия дуфастона до сряда, да пусна чхг и да им се обадя пак за да видим какво правим... Дарк, Мише, Тери, СЛънчице, Павла гушкам ви, но при мен вече е по-минорно. Ако и детето не беше утре именничка, и майка не ме беше натиснала, едва ли щях да изляза от нас...Мен ми е 33 ден от цикъла.. идва м/у 28 и 33 тъй че не знам добре ли е зле.. от наджеда казаха, че сме на грациата. Няма да ми е особено позитивен празника утре, но ви благодаря за подкрепата. Слънчице, добра стойност. Аз нямам опит с извън маточни и тн,но пък както вие казахте и аз прочетох, това е интивидуално и може и всичко да се развие напълно нормално. Божа работа. Аз понеделник работя, ако не бях излизала толкова много заради прегледите, щях и аз да питам дали ме искате,но сега няма как да изляза понеделника.
успех, Лейди <3