Добро утро и от мен
WideD, доста як пост.
Pav-la, и аз си го помислих вчера , ще го имам предвид. Благодаря. Ами вчера 2 часа лежах и бях изтрещяла вече. Иначе и аз си помислих, че Тери е прала килим. И аз правя такива неща полирам и масите, абе луда работа. Иначе, не съм на вашето ниво на знания, но мисля че е добре да правим редовните изследвания. Е, да скъпичко излиза, но когато бях при Хедер, ако не бях пуснала ТСХ и Пролактин предварително, изобщо нямаше да стигнем толкова бързо до Хоримона и таймирания секс а щяхме и този месец да чакаме в неведение или както мислехме О на 10ти ден. Хедер (ендокринолога ) каза, че си имам овулация. Явно са искали този месец, със сигурност да пробваме с таймиран секс , преди да поемем по други стъпки ) ..Чудя се дали всеки месец могат да ми бият тази инжекция?
Kukapetal мерси, да ви кажа, вече всичко ни е толкова механично, че грам хъс нямам. Не мислех, че ще го кажа, и дано не се наложи, но просто искам да мина към инсеминацията ..и без това само ме боцкат. Чувствам се като игленик. И четейки ви, знам че нямам право да се опраквам, но ще си кажа тук. И сега, ако не стане (нямам никакви надежди , м/у другото) какво идния месец пак хормони, пак ехограф..?
Kukapetal , със сигурност и ти, и всички тук сте чели супер много неща, но ти предлагам нещо, ако имаш силата и желанието. Като си легнеш, представи си че имаш слънце в корема, гали го, говори му <3 прави позитивни визуализации. Представяй си как расте. Слушайте класическа музика и се наслаждавай на времето докато сте заедно.
Mihaela Viyacheva, ако може си направи следното (при налепи) сода за хляб в една чашка , топиш пръста в мед и обираш содата. После с пръста минаваш около сливицата. Много добре влияе. Също затоплено прясно мляко с масло и мед вътре помага при кашлица. Направи ги , ако може мед да се приема.