Тери, днес са на 4 дни бебетата!
И аз след ЗЕТ бях много по-спокойна.Нямах усещания, придръпвания и т.н.Нещото по което усетих, че съм евентуално бременна беше, че към 6 ден започна много да ми се пишка, но аз съм така с всяка бременност.
Но това е много индивидуално!Ох днес ми е 9 ден от стимулацият, утре е 10, а реално ми е 12 ден от МЦ.Да ви кажа годините си казват своето.Аз не съм малка, тежи ми, придърпва ми, корема ми се е надул и боли.Не е лесно на 38г да правиш процедура, като бях на 32 преди Моника хич не ми пукаше.Ба си одъртях!
Днес говорих с моята дружка дето се падна на трансфер с Тери, върнали са и и трите ембриона, аз бях написала 5 по-погрешка
Та три ембриончета, върнали са и ги и трите, защото тя има 2 неуспешни опита, напред е с годините и доктора се надява поне едно да се закачи.Тя е пък на Хореомон, не знам защо, логика не виждам, но през ден ще го бие.И Фраксипарин са и изписали, а има направена тромбофилия(пакета) и няма никаква мутация.Даже в неделя аз и бих фраксипарина.Ще отварям манипулационна в къщи, инжекции бия всякакви