Момичета, докато стана и си направя едно кафе и вие сте изписали света
Лошото е, че забравям какво щях да пиша.
Инсеминациите са ви като административна спънка преди фонда нещо. Аз имам 50% успеваемост от тях. С добра стимулация и контрол си дават едни 20-25% успеваемост, а и инвитрото има около 25-30%. Не ги подценявайте, защото така си губите времето с тях и си хвърляте парите. Иначе най- лесно- отделяте 1500 лева, уговаряте се с лекаря и за 4 месеца на ЕЦ сте ги опаткали, но какъв е смисълът? Има си показания за инсеминации, ако не сте за такава, то тогава най- вероятно ще се класират по фонда.
Бъбреци и надбъбреци не е едно и също и правят различни неща. Функцията на надбъбреците е ендокринна, а на бъбреците отделителна, регулираща или инкреторна. Хормони на надбъбреците са: медула- катехоламините адреналин и норадреналин, а кората- кортикостероидните хормони- кортизон, андрогени и тн.
Тери, ти можеш, ако много искаш да минеш през ЛЛ и да видиш какво се полага по каса. Иначе от кръвта не знам освен уреа, креатинин, пикочна к-на, pH и електролити дали да изследваш друго. Иначе урина- относително тегло, белтък, клирънс, микроскопско изследване... Виз си личния лекар
При ниски нива на ЛХ за мен е логично да се подпомогне О с инжекция, а не да не се прави, при условие, че Е2 е добър. Не знам.
Кукапел, какво толкова ти има, че и вливка, и кортикостероиди?
Маги, дръж се. Никакъв фонд повече. Но имам усещане, че ти женска майка ще си
Тук преди трансфер, но ЗЕТ и преди инсеминация препоръчват секс, защото сперматозоидите подготвят лигавицата.
Хелиантус, май 3 дена ми е макс. Но ако е 4 дена, то тогава О може да е настъпила. Помня, че бях писала на клиър блу да ги питам. Програмирани са да засичат определен пик.
Утре съм на ендокринолог. Там ще е добре работата, ако трябват лекарства не ми е болка за умирана. Моето притеснение е евентуалната аденомиоза. Там става по- сериозно и няма оправяне.
Иначе за АМХ и стимулациите. На мен в България ми показва по- високи стойности. Тук след кломифен цитрат ми беше 0,75, после след 2-3 стимулации с Гонал- 1,35, а след общо 7 стимулации (1 с Кломифен цитрат, 5 с гонал и 1 с Менопур) 1. Тук като ми беше 0,75 или 1,35 в България ми беше 2,3, а после 2,45.
Късмет на всички!