Териии, благодаря ти, права си за всичко, което си написала, ще го преодолеем, просто...разочарование след разочарование... Прегръщам те силно!!!
Аз имам вътрешно притеснение, което не съм ви споделяла, но ми тежи. Покрай високия ми пролактин, търсейки аденом на хипофизата, преди 3 години случайно ми откриха каверном в центъра на мозъка, малък на размер, добре капсулован. Следя го с ЯМР през година, всичко е наред, не се променя. Но аз се притеснявам да не предизвикам нарастването му с всички хормонални лекарства покрай инвитрото, информирала съм лекарката си, но все пак тя не е невролог, няма гаранция за влиянието на лекарствата. Надявах се първото инвитро да е успешно и еднократно да премина през предписаната терапия, явно ще се наложи отново да повторим всичко и ме е страх от неуспеха и за кавернома в главата ми. Искам да съм здрава, да си гледам децата, но ако това подбуди растежа на образованието, незнам...
Иначе цикълът ми свърши, беше с повече болки, вчера правихме секс и изпитах болка, все едно имам рана, при вас как е било?
Маги, много се зарадвах за твоята приятелка, стискам палци и за двете ви!
Мише, аз хапвах круши, киви, както и овесени ядки с кисело мляко, това ми улесни изхождането. Много гушки за бебчетата!
Apbt, дано не ти идва и ни зарадваш в петък!