Ей, ме и мен. Знам, че всички чакате да чуете дали Мишо отпуши тоалетната
Теста за ЧХГ пари в портмонето
В последните 5 минути хванахме последната работеща лаборатория. Вече правих планове как ще ида в кабинета на Даскалови и ще се надявам д-р Мели да е там, за да ми вземат кръв те (от 1 година не съм ходила, другите няма да ме помнят). Просто утре Мишо започва нова работа и няма как да се добера до лаборатория.
Маги, дай тези дни малко почивка да се имплантират бебоците. Според мен щом дори да е нискорисков фактор е добре, че има фраксипарин. Щях да ви снимам онзи ден корема ми с въпрос: "Какво бъркам", то са сини, жълти, лилави петна от посиняване. И не влиза пустата игла, дебела ми е кожата вече.
Аз си чакам теста и превъртам вече. Само меря тези температури. За мен термометъра е като тест за бременност, по сто пъти проверявам, а като падне и край ще умирам. Като си спомня миналият път колко по-спокойна бях. Да не се налага, но ако правя трети трансфер сигурно ще пикая по 100 пъти на ден на тестове.
Ще ви споделя моят най-голям страх с този трансфер. Разбира се той е да не се хванат бебоците. Не заради мен дори. За мен това са си наши деца и искам да растат. Така и другите ембриони, с Мишо сме се разбрали, че ще им плащаме хотел, ако трябва завинаги. Все някога ще позволят даряване на ембриони или все ще се намери някой ден държава, в която да ги дарим. Ама това, ако стигнем до момента да имаме останали ембриони. Ако сега е неуспешно, знаете трябва си план освен рев. Това за мен би означавало проблем с имплантацията. Оттам бих следвали ЕРА тест, хистероскопия и т.н. Дано не стигам до там
Берил, добре дошла. Вие защо толкова рано сте започнали с такива изследвания. За 6 месеца имате спермограма, цветна снимка. Ти от напрежение покрай тези изследвния може да не забременяваш. Иначе щом си започнала с изследванията: може да провериш инсулинова резистентност (трикратно обременяване с глюкоза, като се изследват и глюкоза и инсулин в кръвта). Забелязва се връзка между поликистоза и наличие на инсулинова резистентност. При наличие на тази резистентност се иска хранителен режим, защото повишаването на инсулина води до влошаване на яйцеклетките.
De Vil, на теб разясниха ли ти какво означаваха твоите изследвания или е мистерия?