0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #340 -: Април 10, 2019, 15:02:03 pm »
Най-големият знак сънувах 2-3 дни преди Благовещение. Сънувах, че влизам в църква, за да се помоля за рожбичка пред чудотворна икона. Застанах пред нея, помолих се и вдигнах очи. Иконата беше на Богородица и Исус. Богородица беше широко усмихната! След това проверих и в съновника. Пишеше, че скоро време ще се сдобия с дете ❤️
Апбт, аз от дуфастона мисля, че нямах болки. Но то при всеки е различно.
Тери, помоли лаборантките да ми пратят резултата на лично  :lol:
Така си викам, като забременея, няма да искам да знам пола. Да бъде изненада. А ММ вика, че ще ме изнудва, защото щял да попита  :D
« Отговор #341 -: Април 10, 2019, 15:03:35 pm »
Момичета много късмет ви пожелавам!! Дано да си бременеете заедно ! Лейди смених го,защото много хора ме знаят като милиарда и реших да има малко анонимност.
« Отговор #342 -: Април 10, 2019, 15:35:57 pm »
Еехее много хубаво се е раздвижила групата. Браво Маги, страхотни резултати, я кажи какви добавки пи, и какво прави за такива хубави яицеклетки. Браво, пу пу да не ти е уроки, айде сега след 2 седмици и с хубав резултат да ни зарадваш. Мамо Тери и теб те чакаме с хубав резултат,като на Мишето, че може и по-хубав :)
Аз си чакам номерчето от фонда и Юли, Август и аз скачам в следващото инвитро. Между временно пробвам разни терапий, знам ли, може да ми се усмихне късмета, и да ме изненада. Надеждата никога не умира  :blob10:
 :grouphug2:
« Отговор #343 -: Април 10, 2019, 16:12:07 pm »
Magi, вемето ще мине неусетно, но ти пожелавам да ни зарадваш преди това едно Чудо  :lol: Ще споделиш ли какви терапии правиш, че и аз само за такива неща чета сега...
« Отговор #344 -: Април 10, 2019, 16:21:00 pm »
Слънце и луна опитваме с боуен терапий. Като ни помолиха да спрем кофеина, никакво кафе и черен чай за детоксикация на организма. И първата работа като стана е да си направя половин лимон с топла вода на гладно. Увеличих и водата двойно, е успявам да я докарам до 1,5л. Чувствам се доста добре, само първите 5 дена ми беше кофти, даже 2 ден станах все едно с махмурлук и ме държа цял ден, толкова лошо ми беше, а не бях пила повече от месец. Ходим и двамата с мъжа ми, защото аз съм с нагъната тръба а той с кофти С, та ще видим. Терапевта каза, че е помогнал на мноооого момичета да забременеят даже от 1 път е станало при някои с дългогодишен стерилитет. Ще видим какво ще стане, ако не поне отслабнах малко и се чувствам жизнена.
« Отговор #345 -: Април 10, 2019, 16:34:58 pm »
Маги меи, и аз съм чувала за боуен. Вярвам, че помага за много неща, а защо не и да подпомогне забременяването. Би ли ми споделила на лично при кой терапевт ходиш и колко струва? Иначе аз сега чета за етеричните масла, даже си купих няколко за хормонален баланс и стрес. Но темата е необятна...
« Отговор #346 -: Април 10, 2019, 17:09:59 pm »
Добър ден, момичета. Приемате ли нови попълнения във вашата уютна група.Опитваме за бебе от Септември месец. Този месец бях в овулацията доказана от лекар на 1.04. Пия терапия Дуфастон 3*1 за 13 дни от 1.04 и Утрогестан вагинално слагам вечер. :P
Мечтите, не винаги са осъществими,, но когато искаме нещо толкова силно, то намира начин да дойде в живота ни!  :)
*
« Отговор #347 -: Април 10, 2019, 17:19:17 pm »
Прибрахме се в къщи.

Маги, пих FH Pro на фертилаид месец, пих и пия вит. Д, аз съм с голям дефицит, също така пих вит. б12, защото бях с дефицит.Благодарна съм на доктора, защото видя какви са ми проблемите и този път подходи различно.Знаете, че предния път отговора на стимулацията беше ужасен, и накрая имахме 2 ембриона.Аз тръбите съм ги отписала отдавна, СГ се подобри след хидроцелето и съм щастлива.Не съм стигала до крайности като да махам кафе, това е огромен стрес за мен и организма ми, тане знам до колко ще помогне.За мен си трябват изследвания, да се види какъв е проблема и да се действа!И последно отчитам, че за тези  ми години и броя стимулации до сега, организма отговори перфектно.Толкова бластоцисти  е голям успех, значат качествени яйцеклетки и сперматозоиди.Изглежда, че при нас проблема е хиповолемия при него и лоши тръби при мен.Мал шанс!

Апропо, заради нискорисковата ми мутация съм на фраксипарин до теста, доктора иска да се застрахова заради двете биохимични.
« Последна редакция: Април 10, 2019, 17:20:48 pm от magi_st »

*
« Отговор #348 -: Април 10, 2019, 17:29:20 pm »
Маги_ст почивай сега и си мъти на спокойствие ❤️
Маги мей, дано имат резултат усилията ви. Виж, това май не съм го срещала. Чувала съм, но не съм чела, точно какво представлява. Щом вярваш, всичко ще се нареди.
Здравей, Берил :D Добре дошла. Разкажи ни, спермограма правил ли е твоят мъж, правила ли си някакви изследвания?
« Отговор #349 -: Април 10, 2019, 17:49:15 pm »
Много съм съгласна с теб Маги и много добре знам че изследвания и откриване на проблема му е майката. И знам и какво ще кажеш за Надежда. Чакам заповедта да удобрят и най-вероятно ще пробваме в друга болница. Факта само че направихме инвитрото знаейки че имам уреаплазма не излекувана и другото, че инвитрото ни беше януари, а обсъждането на отрицателния резултат май, говори не добре за тях. По мое мнение. Освен на своя глава да си пусна вит Б12 и вит Д, да ги проверя за всеки случай, друго не знам какво мога да направя.
Имахме задължителни прегледи от работата и в изследването на ПКК излезна холестерол мааалко над горната граница, не знам това дали би повлияло на забремвняването,но пък като четох може би е знамк за недостиг на Б12, фолиева киселина и на още нещо имаше.
Много дълго стана, извинявам се. Почивай си сега и само положителни мисли в главата ти да има Маги
*
« Отговор #350 -: Април 10, 2019, 18:05:17 pm »
Маги, аз нищо няма да казвам за Надежда, всеки сам си преценява.Гледам да представя фактите безпристрастно и всеки сам да си решава.

Ох на мен ми се спи цял ден!Разбирам Тери и терзанията и от прогестерона.

« Отговор #351 -: Април 10, 2019, 18:09:59 pm »
Лейди, прави и беше нормоозооспермия, хормони и цветна снимка ,наред е всичко, само имам поликистоза и по нередовна овулация, понякога задържам фокикули. Този месец на 1.04 засякох овулация при доктор Ставрев в Селена, изписа 3*1 Дуфастон до 13.04, и Утрогестан вечер по 2. Да си призная 9 ден от овулацията не се стърпях и днес сутринта направих Клиър Чойс лента беше отрицателен, а следобяд преди час Престой и се появи във времето зс отчитане едва забележима много много бледа розова черта ,виждам я, но е толкова бледа , но розове. Не знам какво да мисля.
Мечтите, не винаги са осъществими,, но когато искаме нещо толкова силно, то намира начин да дойде в живота ни!  :)
*
« Отговор #352 -: Април 10, 2019, 18:17:30 pm »
Beril, дано да си бременна!

Ох Тери и Павла ми липсват днес!Моите хора ме оставиха да си почивам и аз сега се чудя какво да правя :)

« Отговор #353 -: Април 10, 2019, 19:02:01 pm »
Маги, почивай да се закрепват бебетата. Как го приемаш прогестерона и каква ти беше ниско рисковата мутация?
Павла и Тери наистина липсват!

Мише, страхотно ти е ЧХГ-то! Стискаме палци за прегледа!

Beril93, добре дошла в темата и дано още този месец да се преместиш в другата!

Аз чакам О, днес ми е 13 ден от цикъла и се моля този месец да е преди 19 ден, че пътувам пак без ММ.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #354 -: Април 10, 2019, 19:03:03 pm »
Маги, сега си мъти и си гушкай пиленцето. Предай ѝ много поздрави от кака Ники.

magi mei, хубаво си решила, да пуснеш някои неща, добави и инсулин, да видиш как си с инсулиновата резистентност. Ако нещо не ни е ясно, питай Тери.

beril93, добре дошла и дано не се задържиш много тук. Само докато чертата ни стане ясно видима!
*
« Отговор #355 -: Април 10, 2019, 19:06:52 pm »
Ей, ме и мен. Знам, че всички чакате да чуете дали Мишо отпуши тоалетната :D Теста за ЧХГ пари в портмонето :D В последните 5 минути хванахме последната работеща лаборатория. Вече правих планове как ще ида в кабинета на Даскалови и ще се надявам д-р Мели да е там, за да ми вземат кръв те (от 1 година не съм ходила, другите няма да ме помнят). Просто утре Мишо започва нова работа и няма как да се добера до лаборатория.
Маги, дай тези дни малко почивка да се имплантират бебоците. Според мен щом дори да е нискорисков фактор е добре, че има фраксипарин. Щях да ви снимам онзи ден корема ми с въпрос: "Какво бъркам", то са сини, жълти, лилави петна от посиняване. И не влиза пустата игла, дебела ми е кожата вече.
Аз си чакам теста и превъртам вече. Само меря тези температури. За мен термометъра е като тест за бременност, по сто пъти проверявам, а като падне и край ще умирам. Като си спомня миналият път колко по-спокойна бях. Да не се налага, но ако правя трети трансфер сигурно ще пикая по 100 пъти на ден на тестове.
Ще ви споделя моят най-голям страх с този трансфер. Разбира се той е да не се хванат бебоците. Не заради мен дори. За мен това са си наши деца и искам да растат. Така и другите ембриони, с Мишо сме се разбрали, че ще им плащаме хотел, ако трябва завинаги. Все някога ще позволят даряване на ембриони или все ще се намери някой ден държава, в която да ги дарим. Ама това, ако стигнем до момента да имаме останали ембриони. Ако сега е неуспешно, знаете трябва си план освен рев. Това за мен би означавало проблем с имплантацията. Оттам бих следвали  ЕРА тест, хистероскопия и т.н.  Дано не стигам до там :)

Берил, добре дошла. Вие защо толкова рано сте започнали с такива изследвания. За 6 месеца имате спермограма, цветна снимка. Ти от напрежение покрай тези изследвния може да не забременяваш. Иначе щом си започнала с изследванията: може да провериш инсулинова резистентност (трикратно обременяване с глюкоза, като се изследват и глюкоза и инсулин в кръвта). Забелязва се връзка между поликистоза и наличие на инсулинова резистентност. При наличие на тази резистентност се иска хранителен режим, защото повишаването на инсулина води до влошаване на яйцеклетките.
De Vil, на теб разясниха ли ти какво означаваха твоите изследвания или е мистерия?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #356 -: Април 10, 2019, 19:31:51 pm »
Благодаря ви и успех на всички чакащи. Ще пусна ИР скоро време, благодаря  :D
*
« Отговор #357 -: Април 10, 2019, 19:41:32 pm »
Мутацията е Pai 4g/5g, не си пуснах допълнителните, защото говорих с няколко доктора и казаха, че търся под вола теле.Обаче моя доктор реши да се презастрахова, ч еи предния път идеален бластоцист и на!Нищо!

Тери, ти си особен вид мазохист ама си те обичкам.Колкото до ембрионите мисля, че по закон в нашата страна се съхраняват до 5г, но трябва да погледна пак закона.Или някаква наредба беше.Ние платихме за сега 6 месеца хотел(много ми харесва как звучи) и после ако се налага още.

Апропо първия опит винаги е разузнавателен.Дали ще станат хубави яйцеклетки, дали ще се оплодят добре, дали ще има бременност, имплантация.Всичко това е опознавателно.Много показателно е, че са се размразили ОК всичките, това е голям плюс!

*
« Отговор #358 -: Април 10, 2019, 19:54:52 pm »
Тери,направо ти завиждам.Страшна работа си!Аз земята щях да изровя с голи ръце .
Маги мей кога подаде документи,с теб двете ще си чакаме явно.
Не знаех за новото при АМХ.
Круелка,харесва ми новото ти име.
« Отговор #359 -: Април 10, 2019, 19:56:40 pm »
Маги и аз я имам тази мутация и също съм на фраксипарин. Обаче явно Митко е роден за мед. сестра, защото за 3 седмици слагане всеки ден имам само една миниатюрна синина. А иначе, не знам дали си въобразяваме, но след като видяхме, че трудно пробиват кожата, Митко всеки път си наглася иглата. Не знам дали ще мога да го обясня правилно, но дупката на иглата се пада не отгоре или отдолу, а настрани и така общо взето нямаме проблем.
Берил, добре дошла и дано нашата групичка ти донесе късмет и скоро да се похвалиш  :)