0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #240 -: Април 07, 2019, 14:49:35 pm »
Слънце мое, пренави се този път. Но нищо. Сега с процедурата ще замразите бебета и за второто, за да е по-лесно след това.
Кукапетал, спокойно. Аз нарочно питах Мишето и тя няма симптоми освен ПМС. Гледам и някакви клипове на влогари след инвитро и те нямат симптоми. Бебетата са там. Според мен твоите резки спазми са си били от имплантация.
WideD, и аз паля на Богородица за нас понякога. Дано ни чуят :)
Аз се удивих колко хора тръпнат заедно с мен. Мои приятелки ходят да палят свещи за мен, свекървата ходила И
Кипрянова молитва да ми четат и сега пръскам със светена вода от молитвата, друга приятелка била в тази Руска църква и пуснала пожелание за мен и ми донесе икона от там. Много мило ми става. И аз всеки ден като се разхождам, посредата сядам за почивка и си чета молитва за рожба.
Ох, аз уж си продължавам що годе живота, хем като направя нещо и ме е страх да не избутам бебетата от маточната стена. Знам ли, не са защити. На мен днес трябва да ми е последен ден от имплантация. Имам много леки и епизодични ПМС, мисля, че е е станало. Някак си вътрешно така го чувствам. И затова като ходя по-голяма нужда или правя неща изискващи няколко пъти навеждане и после си казвам: олеее, дали не ги избутах. Успокоявам се с Маги, която е водила Моника на фитнес в корема 😀
Интересно ми беше да прочета, че всъщност в матката нямало пространство, стените на ендометриума били една до друга и реално като растат бебетата, чак тогава се освобождавало празно пространство. Което от друга страна ги пазило и при имплантация и нямало как да изпаднат.
Едит: тъкмо мия чиниите и чувам Мишо от банята:"Да не миеш чиниите?" И аз в този момент си мисля: "ау, принц, иска той да ги измие, за да се пазя", а той продължи с:"ще спреш ли, докато се къпя, че няма налягане" :(
« Последна редакция: Април 07, 2019, 15:00:27 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #241 -: Април 07, 2019, 15:10:19 pm »
Наистина няма как с обикновени движения да ги повредите ембриончетата.
Тери, помня когато се разхождах след теста по Гребната с жената на Арберто от Ню лайф и тя ми се скара, че съм клекнала, да си говоря със сина им. Притесняваше се да не ги смачкам - ами поне 1 оцеля. После малкия хранеше бебето в корема ми с пуканки - като му обясни майка му, че там има бебе, да не се блъска в мен, той милия взе една пуканка и я буташе по корема ми и повтаряше „беби ам“.  :lol:
« Отговор #242 -: Април 07, 2019, 15:17:23 pm »
Слънце мое много ме е яд бях убедена че е станало може пък и да е имало нещо с тази бледа черта знае ли човек ще видиш скоро ще се радваш на бременно коремче. Успех и на всички момичета на които предстои ЧХГ дано ги зарадват хубави тлъсти стойности. Пък знае ли човек може и по едни близнаци
« Отговор #243 -: Април 07, 2019, 15:19:49 pm »
Кукапетал, описа едно към едно всичко, което усещах и все още усещам де, както и нещата, които уж са характерни, но при мен липсваха. Така че момичета, не се притеснявайте, ако съдим по мен, сте бременни  :bighug:
« Отговор #244 -: Април 07, 2019, 15:47:43 pm »
Оо, Мише, колко мило ми стана! 💖💖💖Дай Боже! Благодаря ти!
Тери, винаги ми е много интересно всичко, което споделяш и тази информация за тясното пространство в матката звучи доста успокояващо! Всичко ще бъде наред! 💖💖💖
Пешек, много сладка история с пуканката! 😃
Благодаря за запалената свещичка, WideD!
С мъжът ми отидохме до руската църква в деня преди пункцията ми, пуснахме си и нашето желание, наистина много силновъздействащо място. Като видиш колко много хора се молят, вярват, падат на колене, настръхнах...Има много мъка на света, всеки с различни молби...но трябва да имаме вяра и всичко ще се случи! След това същият ден посетихме и манастир "Свети Мина" , казаха ми, че този светец помага на жените да заченат, да си имат дечица, пазител на семейството. Седнахме в църквата и както стоим, хванати за ръка и мъжът ми посочи надпис пред нас - Благовещение. Засмяхме се... На следващия ден беше Благовещение, денят на пункцията ми! Толкова силно се заредих и от двете места, бяхме двамата и кучето с нас, чакаше ни вързано отвън пред манастира. Като се притесня и се сещам за тези моменти и се отпускам, че бебетата са добре и всичко е наред!
« Отговор #245 -: Април 07, 2019, 16:07:04 pm »
Благодаря момичета. Знам че и през това ще премина. Силна съм. Боря се и вярвам до последно.
Кукапетъл много добре сте направили с обикалянето по църквите. Понякога човек има нужда нещо или някой да му вдъхне малко повече вяра и сила  :bighug: Утре те искам с високо ЧХГ. Вярвам и се моля. Постоянно вечерно време преди да заспя си се помолвам всяка една от нас да си има 1 или 2 бебенца, на които да даде цялата любов която има и пази за тях.
Еличка може и да е имало, може и да не е имало. Минало заминало. С нови сили напред.
Wided поправиме ако греша, но всички се надяваме всеки месец, дори да знаем че шансовете са малки. Винаги трябва да се надяваме.
*
« Отговор #246 -: Април 07, 2019, 16:32:43 pm »
Да, Слънцемое, всички се надяваме. При мен просто фуликула този месец тръгна вдясно откъм запушената тръба и въобще незнам дали има шанс в такъв случай да се случва нещо.
Утре може би ще отида сутринта да си пусна  на 3ти ден хормони. Надявам се отляво да е фоликула този път :-)
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
« Отговор #247 -: Април 07, 2019, 17:27:06 pm »
Пешек, мноооого готина история.
WideD, може другата тръба да улови яйцеклетката. Но е по-скоро изключение. Питала съм й лекар и той потвърди. Интересно ми откъде минава тази яйцеклетка, за да стигне до другата тръба, но Божа работа.
Много се надявам ЧХГ-то на Мишето да даде вяра на теб и Лейди.
Слънце мое, ако пък е имало имплантация, нали казват, че тялото помни. Ще си прибере бебоците след два месеца. Много си близо до успеха. Този път ще е различен. Ще коригират дозите, ще има повече бебета. Още мъничко потрай само.
Мише, Кукапетал, Пожелавам ви много хубави резултати утре. Хайде да напълним темата с бебета.
« Последна редакция: Април 07, 2019, 17:34:32 pm от teri_90 »
*
« Отговор #248 -: Април 07, 2019, 19:26:42 pm »
Хаххах, как се смях с чиниите на Тери  :lol: Като виц е  :D
Да, точно Мишето ми даде вярата от която имах нужда!
А относно вярата всеки месец, колкото и да е нищожен шанса... Последния месец сама смених противозачатъчните и ми закъснява с един ден и си викам, лелеее да не стане от ония чудеса дето се случват. Примерно при смяна на препарата да е трябвало да го започна от следващият ден и да не правя 7 дневната почивка. И от там си викам, дано да не дойде. Моя милия чак за тест ходи  :lol: Ама не ви казах, да не ми се смеете, че то срамота :oops: И ето, закъсня 2 дни, но вчера ми дойде.
Иначе и аз редовно минавам през една църква, паля свещ и се моля за всички в групата ❤️
Тери, още от самото начало съм сигурна, че това е твоят опит и твоето момченце. Ще видиш!
Кукапетел, палците силно са стиснати за утре. Кръвен ще бъде, нали? Ще чакаме всички хубавата вест и високите стойности   :bfp1:
*
« Отговор #249 -: Април 07, 2019, 21:13:27 pm »
Бебетата май се размърдаха. Изведнъж вдигнах температура, една буца ми е на гърлото вече втора вечер. Дано тялото не се бори с тях, а температурата да е от бременност. По принцип си поддържам около 37, но ме избиха едни топли вълни, потене и премерих, че съм тръгнала тази вечер към 37.3, даже изпотих термометъра. Послушни дечица.
*
« Отговор #250 -: Април 07, 2019, 21:36:16 pm »
Тери,дано!Ей как го заслужаваш,не че има жена която не го,но при теб не беше ха инсе,ха трансфер,пък колко се бори с гадини.Много ти стискам палци!
Слънцемое,скоро ще стане,грабваш заповедта и смело напред.
Кукапетъл и за теб не съм пуснала палците🍀
*
« Отговор #251 -: Април 07, 2019, 21:59:24 pm »
Тери, дано да си е от бременност! :-)
« Последна редакция: Април 07, 2019, 22:01:09 pm от WideD »
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
« Отговор #252 -: Април 07, 2019, 23:39:37 pm »
Слънцемое, съжалявам! Скоро ще стане!

Кукапетъл, много успех утре, чакаме тлъстото ЧХГ!

Мише, стискам палци твоето ЧХГ да се е поне удвоило!

Тери, дано! 🤞
Това с чиниите беше много смешно  :D

Маги, съвсем скоро и ти бременна!
Хайде забременявайте и след вас и всички останали ще ходим в бременната тема.

« Отговор #253 -: Април 08, 2019, 07:57:38 am »
Добро утро момичета, и аз съм с цикъл вече,и този месец небеше нашия...вчера имах едно по-скоро зацапване,а днес вече си е нормален М,искам да попитам понеже ще пускам хормони сега от кога да броя от вчера или от днес
*
« Отговор #254 -: Април 08, 2019, 08:09:29 am »
Джулия, от днес броиш.
Момичета, дано раздават днес ЧХГ по много в лабораториите  :bighug:
« Отговор #255 -: Април 08, 2019, 08:25:51 am »
Благодаря за бързия отговор Тери. Момичета чакаме да ни зарадвате
« Отговор #256 -: Април 08, 2019, 10:35:08 am »
Привет на всички! Пуснах кръвния и чакам резултат. Реших да направя и уринарен тест сутринта, отрицателен е. Веднага след теста ми зацапа една разредена капка кръв на бельото, а след поставянето на кринон гела имаше много леко зацапване и по апликатора. Мисля, че е късно да е имплатационно зацапване. Притеснявам се! Дано не вземе да ми дойде... А такива спазми имам сутрин като ми се доходи до тоалетна, незнам дали е нормално. Тери, и аз се загрявам така, все едно вълни ме обливат, имах 37, но не я меря всеки път, незнам дали се вдига още. Ох, дълго е чакането...
« Последна редакция: Април 08, 2019, 10:37:08 am от Kukapetal »
*
« Отговор #257 -: Април 08, 2019, 10:39:35 am »
Kukapetal, ако е имплантационно, ЧХГ ще е 0 все още. Обади се в клиниката. Значи едно момиче прави трансфер на 3 дневни и на 9 ден получи кървене. Обадила се в клиниката, а сестрата много се зарадвала. То на момичето й било ден за цикъл, а те за имплантационно го взели, въпреки, че е толкова късно. Казали са й да пие Витамин Ц, за да спре кървенето.
Обезателно се обади на клиниката. Но ще искат да им обясниш цвета на зацапването и количеството вероятно.
« Отговор #258 -: Април 08, 2019, 10:41:50 am »
Момичета, моя резултат е 130,300  :)  :) Последно в сряда ще пусна пак и после ще си чакам прегледа.
Кукапетал и мен ме обливат топли вълни, а според мен не е късно за имплантационно кървене, защото на една приятелка с близначета и се появи на 8-ми ден. А на теб, ако не се лъжа, ти е 9-ти. Стискам мнооогоо, много силно палци  :bighug:
*
« Отговор #259 -: Април 08, 2019, 10:42:59 am »
Аз с Кринона получих зацапване първия път.Така че докато не излезе кръвния нищо не е загубено.И аз имах ужасни спазми, но го отдавам на друго, не на кринона.Та докато не излезе теста нищо не се отписва!

Ох Мише, чаках да пишеш!Много се радвам ама много!