Слънце мое, пренави се този път. Но нищо. Сега с процедурата ще замразите бебета и за второто, за да е по-лесно след това.
Кукапетал, спокойно. Аз нарочно питах Мишето и тя няма симптоми освен ПМС. Гледам и някакви клипове на влогари след инвитро и те нямат симптоми. Бебетата са там. Според мен твоите резки спазми са си били от имплантация.
WideD, и аз паля на Богородица за нас понякога. Дано ни чуят
Аз се удивих колко хора тръпнат заедно с мен. Мои приятелки ходят да палят свещи за мен, свекървата ходила И
Кипрянова молитва да ми четат и сега пръскам със светена вода от молитвата, друга приятелка била в тази Руска църква и пуснала пожелание за мен и ми донесе икона от там. Много мило ми става. И аз всеки ден като се разхождам, посредата сядам за почивка и си чета молитва за рожба.
Ох, аз уж си продължавам що годе живота, хем като направя нещо и ме е страх да не избутам бебетата от маточната стена. Знам ли, не са защити. На мен днес трябва да ми е последен ден от имплантация. Имам много леки и епизодични ПМС, мисля, че е е станало. Някак си вътрешно така го чувствам. И затова като ходя по-голяма нужда или правя неща изискващи няколко пъти навеждане и после си казвам: олеее, дали не ги избутах. Успокоявам се с Маги, която е водила Моника на фитнес в корема 😀
Интересно ми беше да прочета, че всъщност в матката нямало пространство, стените на ендометриума били една до друга и реално като растат бебетата, чак тогава се освобождавало празно пространство. Което от друга страна ги пазило и при имплантация и нямало как да изпаднат.
Едит: тъкмо мия чиниите и чувам Мишо от банята:"Да не миеш чиниите?" И аз в този момент си мисля: "ау, принц, иска той да ги измие, за да се пазя", а той продължи с:"ще спреш ли, докато се къпя, че няма налягане"