0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 21
« Отговор #220 -: Април 06, 2019, 14:11:32 pm »
Мише, много се радвам за теб, много! 😘 Стискам палци за хубаво удвояване в понеделник! Кога ще информираш Милчева? Сигурно ще се зарадва много и тя :)

Слънцемое, стискам палци и за теб! И при мен подобно на Еличка, при ЧХГ около 90, чертата беше мнооооого бледа! Зареждай тест за утре. Аз даже бих повторила и днес, на хубава дневна светлина :)

Маги, страхотни новини и при теб! Успех с трансфера!

Кукапеталче, ти си наред май❤️

А Тери ще ни държи в напрежение още цели 11 дена  :lol:
« Отговор #221 -: Април 06, 2019, 14:23:37 pm »
Дарк, вече и казах и наистина много се зарадва  :)
Маги, 8-ми ден ми е.
« Отговор #222 -: Април 06, 2019, 15:30:00 pm »
Мише, разплака ме! Честито и от сърце ти желая да гушнеш щастието след 9 месеца лека и спокойна бременност! Прекрасни емоции!

Слънцемое, дано! Бягай за кръвен!

Маги, прекрасна бройка, браво!

Продължавам да стискам силно 🤞!
« Отговор #223 -: Април 06, 2019, 16:48:56 pm »
Мале момичета влизам и сърцето ми се напълни с щастие, удмихнахте деня ми. Мише тихичко честито  :bighug: щастието на изстрадалата жена е борбата със стерилитета след като види двете черти и високото ЧХГ съм сигурна, че не може да се сравни с никое друго. Аз бих си направила и един тест да си имам за спомен. Лека и безпроблемна бременност preggo.
Слънце мое стискам всички палци да е положителен резултата и да си нашето пролетно чудо  :bighug:
Адашке много хубави резултати 9 ембриончета са си уау. Нека всичките да се задържат и да се развият добре, скоро и ти да се похвалиш с  :bfp:
Успех и на всички останали :)
« Отговор #224 -: Април 06, 2019, 17:06:27 pm »
Момичета, пак много сте изписали. Честито на тези, които вече видяха двете чертички и успех на другите, които още не сме. Днес бях на преглед на 3-ти ден от цикъла и доктора ми изписа да пия 5 дни фемара. Ще правим инвитро с лека стимулация, а на 24.04 ще си взимаме заповедта от фонда. Но имам един задържан фоликул на левия яйчника, на който беше ендометриозата и съм леко притеснена.Вие пили ли сте тези хапчетата и какво мислите за този задържани фоликул?
*
« Отговор #225 -: Април 06, 2019, 17:49:36 pm »
Ами, Нели, докторката си знае работата. По принцип не се правят стимулации при наличие на задържан фоликул, за да не нарасне, НО Павла е казвала, че на нея стимулирани инсеминации са й правило със задържани фоликули, че й е забременявала с тях.
Мисля, че така беше, тя ще споделя.
Щом ще е инвитро, вероятно дори да нарасне фоликула, те ще го пунктират. Иначе стимулацията ти е минимална. Аз съм пила Клостилбегит (аналог на Фемара) за стимулация на инсеминация. Никакви проблеми не съм имала. Бях на 1 таблетка на ден и си направих 1 доминантен фоликул.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #226 -: Април 06, 2019, 19:38:25 pm »
Здравейте момичета. Няма цикъл още, което надявам се е хубаво. Нямах възможност за кръвен днес,но утре или в понеделник ще пусна. Тия пикливи тестове са ужасни... никакви симптоми за нищо вече нямам. Нито за бременност (освен пишкането), а тези на ПМС намаляха доста. Ще трябва лръвен и аче само ще си гадаем. Мишееее пак честито, цял ден ми е толкова приповдигнато като се сетя за теб.
« Отговор #227 -: Април 06, 2019, 20:27:00 pm »
Мерси за информацията, Тери.Ще стане ясно след няколко дни каква ще я свършим.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #228 -: Април 06, 2019, 22:06:07 pm »
Мишенце, честито!

Слънцемое, по мои спомени ПМС изчезна малко преди теста - гърдите не боляха, яъчниците също. Реших, че не е добре това, пък то друго се оказа.

Цял ден се гледам конкурси по танцова акробатика (детето участва) и за малко да пропусна такава хубава новина.

Сега да ви кажа нещо смешно - толкова се вълнувам с вашите опити + чакам две бременни познати да родят всеки момент, че снощи сънувах, че съм бременна и чакам момче. :lol: Луда работа, побъркахте ме ееей  :P
*
« Отговор #229 -: Април 06, 2019, 22:30:51 pm »
Пешек, няма ли някой замразен ембрион 😁 тъкмо се чудех къде ми е ПМСто днес и гърдите какви са кльопнали, как е хубаво такива като вас с Мишето без симптоми да пишете. Трябва да се създаде някъде тема: Забременях без симптоми. И пак всички откачалки няма да асимилираме и ще помним само хората със симптоми.
Аз днес се потя, майка ми се е навлякла с грейки, аз потна. И сърцето ме боде (може би ТСХ се е вдигнало от имплантация, кой знаеее)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #230 -: Април 06, 2019, 22:49:04 pm »
Тери, и да има замразен ембрион - първо дърта съм за тия неща, пък и второ с хистеректомия съм, та няма къде да го износя.

А за симптомите и липсата им - само ми се хапваше повечко в началото, ама може да е било и от лекарствата или от това че спрях цигарите. Леко ми се гадеше до някое време, но не повърнах нито веднъж, крампи нямах, контракция не знам какво е за 39 седмици бременност. Само имаше периоди, в които много ми се спеше.
Сега на всяка от вас желая една такава прекрасна бременност. И поне по 1 такова спящо бебе!
« Отговор #231 -: Април 06, 2019, 23:08:05 pm »
Пешек много благодаря за "симптомите". То и при мен ще си трябва чудо, ама все пак чудеса се случват. Малко се разчетох из темите на бг мама и доста надежда ми вдъхнаха.
Тери почивай си и нали знаеш и ти си бременна до доказване на противното. Знаеш ли колко жени не са имали симптоми, нито непоносимост към храни и миризми, нито подути гърди, нито гадене или спане. Тъй че търпение ни е нужно хаха
*
« Отговор #232 -: Април 07, 2019, 00:54:54 am »
Мише, ужасно съм щастлива за теб! Всичко ще бъде наред.

Симеон е от стимулация с 2 задържани фоликула. Яйчникът реши да направи още, че и успешно беше.
За мен обаче не е правилно да се прави стимулация със кисти. Тук просто няма преглед преди това. А инвитро е изключено. Едно е 3-4 Ф, а друго е 10 и повече.

Тери, аз симптоми също нямах. Гърдите бяха спокойни и болки съм нямала. Само една бременност имах болки в гърдите.

Всички ще отидете в бременната тема. Казах ви!  Чакам още + тестове!
*
« Отговор #233 -: Април 07, 2019, 09:55:30 am »
Моя приятелка прави ин витро в Надежда със задържан фоликул, май точно с фемара. Резултата беше отрицателен. Но това е много индивидуално. Аз съм против ин витро с кисти точно защото много се натоварват яйчниците, но в Надежда е практика изглежда.

Ох темата е страхотна от вчера се хиля на хубавия резултат на Мишето! Казах ви аз на ДРЗ толкова близки ги почуствах тези момичета все едно са ми сестри и си знаех че ще стане скоро!

« Отговор #234 -: Април 07, 2019, 10:33:45 am »
Момичета моя цикъл се появи с много силни болни :( малко ми е криво, явно се бях пренавила... но и това ще го преживея и с нови сили ще си взема заповедта и ще си стане когато му дойде времето.
Кукапел и от теб чакаме едно тлъсто ЧХГ утре
Тери и теб не те пропускам. Чакам те много бременна,че да те последвам и аз след процедурата.
Успех момичета, важното е че си има раздвижване в темата.
Мишеее  :bighug:
« Отговор #235 -: Април 07, 2019, 10:49:57 am »
Ехх Слънцеееее, така си мислех и аз, че е станало  :( Поне ти наближава взимането на заповедта  :bighug:
Сега стискам силно палци на Кукапетал и Тери. Как се чувствате момичета?
Маги, звъняха ли ембриолозите?
Аз пак съм в паника за утре  :D
*
« Отговор #236 -: Април 07, 2019, 11:33:17 am »
Ех Слънце, много съжалявам!  :bighug:

И аз чакам Кукапетел и Тери.
Мише, тръпна с теб, повярвай ми.
Във вторник ще ми звъннат ембриолозите, така се разбрахме, направо ще насрочим трансфер.

*
« Отговор #237 -: Април 07, 2019, 12:16:12 pm »
Слънце, не губиш духа си, това е важното! Наистина ще стане ❤️
Тери, ама какви са тези грейки на това време   :lol: 
Кукапетел, а ти как се чувстваш?
Мамо Мише, палците са стиснати и за утре :D
« Отговор #238 -: Април 07, 2019, 13:30:24 pm »
Здравейте, момичета!
Слънцемое, много съжалявам, така ми се искаше да е станало!  :bighug: С новата заповед, нов късмет, ще стане, вярвам!
Аз се опитвам да мисля позитивно, че всичко е наред, но наближава утре и се притеснявам... Нямам зацапване, дали е минала имплантацията... Гърдите не ме болят изобщо, имам леки болки от време на време в корема, а вечер и десния бъбрек ме боли. От няколко дни имам леко главоболие, което мисля, че е от лекарствата. Толкова много се надявам да е станало, моля се постоянно за дългоочакваното ни чудо! Колко е различно усещането, когато знаеш, че носиш бебета в корема си, неописуемо е! Дано си останат там за 9 месеца и всичко е наред с тях! 💖💖💖
Дано всички бременеем скоро заедно! Прекрасна група, прегръщам ви!
*
« Отговор #239 -: Април 07, 2019, 14:08:07 pm »
Слънцемое, съжалявам.  И на мен ми дойде вчера. Въпреки, че знаех, че е малък шанса този месец, винаги си се надявам. Ще продължаваме да се борим докато стане  :bighug:
Мише, утре ЧХГ ли ще пускаш?
Стискам палци за добро ЧХГ :-)
И на Кукапетъл, и на Тери, и на Маги - също  :-)

Момичета, вчера се разхождах из София по задачки и минах покрай руската църква в центъра. Там има и мощи на светец, много силно място е. Позволих си наред със свещичките, които паля обикновено, да запаля и една специално за групичката ни тук за здраве и дечица.
Един миг обич може и ще направи света съвършен.