Здравейте, момичета!
Мише, за кашлицата се запаси и с билкови лукчета да ти овлажняват гърлото, има подходящи лекарства и за бременни, но по-добре лекар да ти ги предпише. И не се страхувай за мъниците, по-силни са отколкото предполагаш, всичко ще бъде наред.
Тери, Кукапетъл, стискам палци и на вас да си запълните времето в чакане с приятни емоции и занимания, за да е по-леко.
Маги, резултатите ти изглеждат повече отлично;) При тези показатели, пролетта ще ви донесе най-голямото шастие
Apbt, разбирам те напълно за притесненията, но не отписвай таймирания Ц. А ако се наложи ще направите и инсе, важен е резултатът
И накрая да се оплача, че пак се сдухвам...да не развалям хубавия дух в темичката, обаче тези процедури колкото дават надежда, понякога два пъти повече сдухват. Днес бях на преглед на 10 ден, след второто неуспешно стимулирано инсе, нисък естрадиол и високо ЛХ, няма фолкули, само недоизчистени жълти тела от стимулацията... И този месец май ще го отпишем, в петък пак ще пускам хормони, но не се надявам изобщо. По принцип моята О. е на 12 ден... Предполагам, че това е в резултат на стимулацията, но пак е гадно. И пак си поревах, нещо тези две седмици ми се посъбра... Извинете ме за минорния пост, но наистина не споделям с никого (даже майка ми не знае нищо от цялата история и понякога ми подхвърля, кога ще зарадваме и т.н., но аз си я отбивам тактично), а тук треперя и се радвам за всяка една от вас. Благодаря ви. Прегръдки!