Еличка, това са пълни глупости. А как се прави ФМ според него? Бъди спокойна, намери си свестен лекар наблизо и се радвай на бременността си.
Просто се изумявам на абсурдите с някои лекари- то не бяха техни си представи за лекарства, то ултразвукът еди какво си... Едно нещо, за да бъде факт, то трябва да е доказано по определен ред. Излиза се от "една жена ми каза" и "четох във форума едно момиче ми сподели", даже и "изхождайки от моя опит" не е факт, поне не научен. Тук ги има същите идиотщини- 100мг аспирин е вредна, ама 1000 е ок (май толкова беше), докторът, който ми следи бременността ме гледа веднъж на ултразвук, защото му се помолих, а иначе само на напипване- размер, позиция и тн. Аз нямах/м избор, но вие имате- не се оставяйте. Това не е като да готвиш или да правиш ракия, че да споделяш ти как мислиш и как го правиш.
Тери, яж си ананас, ако ти се яде, ако не- не дей.
Мише, отиди на лекар и си пий сиропа, ако не трябва- прави каквото ти каже.
Момичета, един грепфрук, ананас, банан или вит ц,д, б или каквото и да е, няма и не е причината, за да не забременяваме и да не износване децата си, Ултразвука няма да попречи на детето да е добре.
Сега мога да изръся, че защото са слушали сърцето на Симеон, затова има проблем с него. Да, ама не е така. Късмет. Нищо друго.
Не се втелявайте, спазвайте добра хигиена, не употребявайте доказано вредни неща, мийте си салата, плодовете и всичко ще е наред.