Мили момичета, стискам всички възможни палци за вас! Мише, първо за теб днес, да провлачиш един хубав крак с тупкащи сърчица :*
Тери, Кукапетъл и на вас ви остават броени часове и вече ще сте официално бременлинки
Дайте воля на най-прекрасните си мечти и най-хубавите емоции!
Маги, много се радвам, че и при теб стимулацията дава толкова добър резултат - скоро и ти ще си имаш хубави ембриончета, които да си отгледаш 9 месеца на топло
Хелиантус, съжалявам за Ц... Но не отписвай следващия месец - пролет е, сега е моментът:)
Слънчице, почивката, която си планирала е най-доброто, което можеш да си подариш! Заслужаваш я, а времето до шни ще мине толкова бързо - пожелавам ти от сърце следвашата лятна почивка тази година да си бременно коремче (аз от няколко години си мечтая да съм така на море:)))
Момичета, вчера се рових в старата тема и да ви кажа, има огромна разлика в настроението и емоционалния заряд от там до тук - сякаш с идването на пролетта и нашата темичка разцъфна, започнаха добрите новини и ще продължават все така!
Аз няма с какво да се похваля...Чета ви и се радвам за всяка една от вас и ми давате още повече кураж и надежда! Прекрасни сте! След второто неуспешно инсе се бях аканила на ходжата, обаче ме хвана страх да не ми каже нещо лошо... Голяма съм бъзла - първо давам газ и после страх и спирачки... Е по-натам ако пак ме хване отчаянието може и да отида... Напоследък чета доста за ароматерапията и етеричните масла, ако не друго поне могат да подействат малко успокояващо не простоянно активния ум. Усмихнат ден, момичета!