Здравейте, момичета, дано не сте ме забравили. Аз си ви чета редовно, но по-рядко успявам да се включа...
Честито на Еличка и Дарк. Момичета, пожелавам ви спокойствие и скоро да дойде моментът, в който само да се наслаждавате на бременноста без повече притеснения
И да ни ръсите по честичко с късметлийски прашец
Тери, Мише, стискам палци за стартиране на успешна процедура и усещам, че е дощло времето да се изнасяте от темата с най-бременните коремчета :*
Павла, стискам палци и за теб, скоро да започнете с опитите и да изненадаш и себе си и нас с бърз успех (сега съзнанието ти със сигурност е на друго ниво от предишните опити и стискам палци то също да ти омогне в постигането на бърз успех)
Маги, Хелинатус, и вас ви мисля момичета, как сте?
Добре дошли и на новите момичета в темата, тук наистина ще получите безценни съвети, подкрепа и отношение, което няма да намерите в друга тема и форум.
И сега малко за мен... Ами днес на 12 ден след втрото инсе, китайският тест е напълно отрицателен. Аз и не очаквах повече, имах мааалка надежда все пак... Утре ще пусна кръвен, за да спра утрогестана и да ми дойде цикъла, и евентуално да започана стимулация за трето инсе. Сега на този Ц, образувах 4 фоликула с фостимон и летрозол. Но ми се струва, че се спукаха предишния ден преди инсето. Биха ми тригера 47 часа преди процедурата, болите започнаха на обяд в деня преди инсето и вечерта бяха доста силни. На сутринта в деня на инсето вече нямах болка, а в 11ч. беше процедурата. Много ми се иска да успеем с инсета, но ако е писано друго... Ако всичко е наред, сигурно ще опитаме и този месец, после ще си дам поне един месец почивка, защото покрай процедура, стимулация и тъпчене с утрогестан, не може да се видим с мъжа ми (голямо въздържание пада:).
Усмихнат и слънчев ден, момичета!