0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #640 -: Март 17, 2019, 18:54:56 pm »
Ох,Тери дано да си права,че нещо се отчайва и се вкарвам в як филм
*
« Отговор #641 -: Март 17, 2019, 19:02:49 pm »
Няма смисъл от филми. Дори да няма овулация, знаеш, че един на 13 цикъл е без овулация и това си е в реда на нещата. Но и на мен ми се е случвало да избледнее преди овулацията. В колко часа ги правиш?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #642 -: Март 17, 2019, 19:05:48 pm »
Онзи ден и вчера ги правих към 17:45, днес в 18:00
« Отговор #643 -: Март 17, 2019, 19:09:03 pm »
И аз щях да питам в колко часа ги правиш. При мен имаше следната ситуация: правя един тест сутринта към 11:00 часа - отрицателен. След това прочитам, че е добре да се правят след 16:00 часа, не помня докъм колко и решавам да направя още един тест привечер, който се оказа положителен. И на следващия ден вече не беше като този от предната вечер. Аз бих действала за всеки случай...
*
« Отговор #644 -: Март 17, 2019, 19:10:32 pm »
Ок е часа, просто е 12 ден. Дай си време още, рано е
*
« Отговор #645 -: Март 17, 2019, 20:29:41 pm »
Момичета ,гледахте ли btv Репортерите,темата беше ендометриоза.Доста добър материал.
Кукапетъл,дано овладеете положението,аз не бих дала по-силно от това,което е пил .Успех!
« Отговор #646 -: Март 18, 2019, 10:17:37 am »
 Dark Chocolate мисля че днес е на преглед,очакваме новини. BTV репортерите не ги гледах,но ще ги намеря в нета
*
« Отговор #647 -: Март 18, 2019, 10:40:58 am »
Здравейте, гледах репортажа за ендометриозата. Там казаха, че 5% от момичетата, които подават документи са с ендометриоза. Фонда покривал безплатни процедури при 3та и 4та степен. Стана ми интересно, дали при подаване на документи жените с 4та степен пак трябва да имат неуспешни 4 инсеминации, защото аз разбрах от изказването, че автоматично ги одобрявали.
Кукапетел, дано овладеете бързо температурата и успеете да направите процедурата.
Павла, замислих се на думите ти, че си мечтала за три дечица. А пък ще ти върнат двечки при следващ трансфер... Желая ти от сърце да се сбъдне мечтата ти ❤️ и да ни се похвалиш с близначета 😍
Успех на всички в процедури и не в процедури  :lol:
Тери, с два дни закъснение, честит имен ден, жива и здрава бъди! Е, сега ще съм сигурна, че съм ти честитила последна за тази година  :lol:
« Отговор #648 -: Март 18, 2019, 11:08:12 am »
Лейди, това с инсеминациите е изискване само при двойки с неизяснен стерилитет.
Дарк, чакаме добри новини от прегледа.
« Отговор #649 -: Март 18, 2019, 12:11:14 pm »
Здравейте, момичета 😊 Отдавна не съм писала тук, но си дадох малко време да се успокоя, да се успокои и мъжът ми и взехме необходимите мерки . Минахме при репродуктивен специалист и вече минахми някои изследвания. Беше ми марко странно и изнервено, но не ми казаха нищо, което да не бях очаквала. Вече съм с намален яйчников резерв, но в моя род ранната менопауза е често явление. Важното е, че левият ми яйчник е активен, макар фоликулите да са силно намалели, така че за моя радост поне имам материал , който да използвам. Предложиха ни ин витро на естествен цикъл, а донорска програма като краен вариант. Мъжът ми е с добра спермограма, но и при двамата ще се пускат допълнителни хормони и т.н. Важното е, че тръгнахме по пътя. Тъй като обаче нашия основен проблем Беше, че с оглед работата ни никога почти не можехме да улучим овулацията ми, която съм засичала с тестове и с мерене на БТ, решихме да пробваме няколко месеца форикуметрия, като вече имаме възможност да правим по-сериозни опити по въпроса 😊😜 Стана дълго, ама да си кажа...Посреден цикъл на 02.03. 28-29 дни ми е по принцип, след като започнах преди година някъде да го регулирам с Фертилейд, защото преди това ми беше много по-кратък и често променящ се. Докито каза да не го спирам, защото очевидно ми влияе доста добре. Отидох при нея на 08.03 и се видяха три фоликула в левия яйчник, като единия беше доста по-видим, но поиска да ме погледне на 11.03. На прегледа имах доминантен фоликул и все още няваше течност, тоест овулацията не беше настъпила, но тя ми каза, че задължително трябва да използваме 11, 12 и 13 за бебеправене. Е, използвахме ги. Активно 😊 И сега имам леко притеснение, защото от вчера имам силни опъвания и прорязвания в областта на левия яйчник чак до матката...не ми се е случвало преди. Не е постоянно, вчера беше доста по-болезнено и се чудя дали може да е в следствие от овулацията или...не знам, просто имам още време до часа си , а не е болка за умиране...исках да си кажа и благодаря,че ви изслушани брътвежите 😊💖 Късмет на всички дами тук 💖💗💓
« Отговор #650 -: Март 18, 2019, 12:17:03 pm »
И се извинявам за многото правописни грешки 😁
« Отговор #651 -: Март 18, 2019, 12:36:34 pm »
Момичета аз в събота ходих на преглед в аго, че ме боляха мн корема и лръста, но още не се вижда ембрион, само видях, че сакчето е пораснало
« Отговор #652 -: Март 18, 2019, 12:41:56 pm »
Koprina, успех дано се пллучи скоро. Тези прорязвания е яйчника може и да с заради предстоящ цикъл, може и бременност ( а дано!)

Еличка, в коя седмица си?

Дарк, и на мене ми е интересно дали се е получило с този ден преди О... Ще видим. Успех днес на прегледа, чакаме да пишеш! Аз след малко отивам да ми вливат интралипида.

Кукапетъл, бързо да му минава на мъжът ти и дано не повлияе на ин витрото! Успех!
« Отговор #653 -: Март 18, 2019, 13:09:50 pm »
По ПРМ трябва да съм в 7 + 4но доктора предполага,че овулацията е била средата на февруари так че в събота трябва да съм била в 6 +2 дни
*
« Отговор #654 -: Март 18, 2019, 13:15:54 pm »
Ели, притесних се да няма проблем пак при теб и се зачетох. Но в интернет пише 7-8г.с МОЖЕ да се види ембрион, но понякога се вижда чак 10г.с, та ти си била още в 6та. Не разбирам от бремености, но според интернет е ранко. Важното е, че засега това е най-успешния опит. Надявам се до края на 9 месеца да е такъв :*
*
« Отговор #655 -: Март 18, 2019, 17:26:08 pm »
Много зависи кой гледа, какво гледа и как гледа.Аз лично на АГО-тата нямам доверие.Там, изключая Майчин дом в София и то пак зависи кой ще се падне, не виждат нищичко.Аз в 7-ма седмица чух сърце, но на частен кабинет при лекар израждащ в АГО Плевен, но не преглеждащ там.Та според мен ако има проблем, Плевен е на някакви си 35км, записваш час на частно и си спокойна.Тук лекари дал Господ!

« Отговор #656 -: Март 18, 2019, 17:32:54 pm »
Аз на прегледи ще ви ходя в Плевен и първият ми преглед беше там, на около 100км и нямаше как в събота да тичам до там защото ме боляха корема и кръста и малко ме беше шубе да шофирам до там
« Отговор #657 -: Март 18, 2019, 18:56:21 pm »
Определено чертата става все по-бледа..явно О този месец няма да има
*
« Отговор #658 -: Март 18, 2019, 20:36:46 pm »
Джули, не се шашкай. Знам, че ти се ще да има, но и яйчниците имат нужда от почивка. Другия месец. Ти за всеки случай прави до към 16ти ден тестове.
« Отговор #659 -: Март 18, 2019, 20:39:48 pm »
Джули, може просто да не си оцелила пика. Вие действате ли си? Аз не бих чакала. Тестовете служат за ориентир само :)

Да споделя набързо, че засега всичко е наред, видяхме сърчице днес.

Ели, изчакай още една седмица. Мен ме беше яд, че записах час за 6-та седмица, защото навсякъде чета, че трябва да се влезе поне в 7 г.с... Имах късмет или видеозонът да е бил по-добър, макар да ми се стори по-размазано, отколкото в Щерев