Мише, така знам и аз, че се прави. Моите са тридневни. Казваха ми на минали стимулации, че ми спират Естрофем, на другия ден започвам Прогестерон за 3 дена и връщат ембриона. Тоест при теб на 5 ден (на теория).
Отпадна и моята книжка. Бях отписала вече трансфери и се готвих на 1 април да започна курсове. Но Мишо сега не ме пуска. 50% съм македонка и паля лесно, та с моя висок Пролактин, не дава да се занимавам сега с тези неща. А за първи път аз самата имам желание да шофирам (просто си представих как ще забременея, ще родя и ще съм закотвена вовеки веков на село).
Маги, то хубаво да е загинала тръбата, но нали точно хидросалпингс може да се получи. Захванах се за тези тръби заради Пешек всъщност. Защото тя е направила 2 ЦС, втората по настояване на д-р Даскалов. За 1 година е развила хидросалпингс и са го отстранили точно преди инвитрото й. Просто се зачудих тези дни, защото лекарите изобщо не ни питат кога е била последната цветна снимка по принцип.
Иначе аз си измислих метод за действие за микробилогии. Ще си купя тампони за определяне на ПХ (даже из сайта на Зачатие имаше статия за тях). Следиш ПХ-то, ако е започнало да се вдига. Веднага малко Гинофит и смятам така да пазя чиста флора. Че нали ще се забременява с близнаци.
Мише, твоите как ги замразиха казаха ли ти. Помня че бяха 2 хубави и 2 с малко забавено развитие. Така ли ги сложиха в сламките или 1 хубаво и 1 още по-хубаво?