Милиарда, добре се. Лекари на мен ми казаха, че трябва да са в граници. Не са ми обяснявали допълнително. Но ако са в референтни е достатъчно.
Сетих се тези дни за хидросалпингс. Казват, че пречи на имплантация по принцип. Един от лаишки коментар на жена в дир.бг казва: "при наличие на хидросалпингс, течността от тръбите се "излива" в матката, което прави невъзможна имплантацията. Самата течност е токсична за ембриона и го убива. Затова е добре тръбата направо да се махне, а не да се клампира (прекъсне) защото след време може да се получи ново пропускане. " Не е ли възможно да настъпи имплантация и след това да се излее течност и да унищожи ембриона? не говоря за себе си, просто се чудя за спонтанните аборти из групата и все се опитвам да измисля и аз нещо.
Слънчице, за какво ти е това АМХ сега. Има връзка с витамин Д, ама няма да мислиш за АМХ, така отписваш тази инсеминация. Иначе витамин Д си е добре да го пуснеш. Не знам защо е важен, защото ми е ОК, но ми го искаха заедно с витамин Б12.