Дарк, ти с конкурс ли ги намираш тези приятелки? Нямам думи! Инсеминация без цветна снимка е по- тъпо от пари хвърлени през прозореца. Не мога да разбера защо се подхожда толкова лековерно към нея в България. Няма изследвания, няма стимулация- ами правете си секс вкъщи, то същата работа. Инвитрото го приемат хората вече за добро утро. Като чуя някъде- К'во толкова, ако не стане бебето- инвитро и готово. Откачам. Дано да минат промените и за инсеминаците. Ще се спестят пари на държавата. Поне 30%, че може и повече от инвитротата за мен са излишни. Натоварват семействата с 4 безсмислени инсеминации- без нищо, че да направят инвито, което е можело да бъде избегнато с добре стимулирана и добре планирана инсеминация.
Аз пих Б12 и вит Д почти през цялата бременност, също и витамини за бременни, а и метилирана фолиева. Детето ми е даже слабичко по моите разбирания- 3235грама. Имах и гестационен диабет въпреки, че спазвах режим цяла бременност, пих Метформин, следих кръвна захар вкъщи по 5-6 пъти и тн, и тн.
Пий си витамините, изследвай се към 10-12седмица, не яж "за двама", яж протеини, не се тъпчи със сладко и тестено, мий зеленчуците и плодовете добре и не сменяй котешка тоалетна. Това е всичко, което трябва да правиш основно.
Късмет и успех на всички!