0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #320 -: Февруари 27, 2019, 19:24:33 pm »
Няма такова кога. Чакам цикъл към 10ти и ще се започва. Утре отивам за цитонамазка, ТСХ и Пролактин.
Трябва и серология, но много ме е страх. Декември началото в офиса отварям вратата на тоалетната със салфетка (че нали съм ви казвала за фекалиите по стените) и видях, че салфетката съм я намокрила и на нея има нечия засъхнала кръв. Аз имах сцепени рани по ръцете. Не помня да съм се бърсала по раните, нооо шубе ме е. Четох какво ли не в интернет и там пише, че един СПИН например не може да се хване. Но при мен е на психова основа. Имах гадже татуист, което няколко пъти се набоде с игла и изкукуригвам като видя кръв. Та серология ще направя след екскурзията, че иначе ще се побъркам да мисля резултатите. (Току що ви споделих най-черните ъгли на мозъка ми)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #321 -: Февруари 27, 2019, 19:58:50 pm »
Леле, Тери, иде ми да те разцелувам! Браво, момиче! Страхотна новина! Оправи ми деня! Много, много се радвам за теб! Скоро ще си прибереш снежинките и всичко ще е наред този път! Ще се размърда тази тема  и ще си бременеете двете с Маги заедно, после и останалите ще се присъединим! Много, много се радвам!  :bighug: :balk_47: :wave:
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #322 -: Февруари 27, 2019, 19:59:56 pm »
Седя и се радвам на глас! Става ми леко на душата, ако щете вярвайте, от днешните новини!
Сега искам да валят само +++. (Даже копчето на компютъра запецна и изписа сто плюса)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #323 -: Февруари 27, 2019, 20:37:36 pm »
Тери😁😁😁,направо думи нямам.Най-сетне ги победи,много,много се радвам.Малка крачка за човечеството,огромна за теб!Това е супер.Откога го чакаме!На финала си,малко остана момиче🤗
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #324 -: Февруари 27, 2019, 20:42:11 pm »
Браво Териииии, казах ти, че сънищата ми са пророчески  :D. Аз също си чакам цикъла на 10-ти и ако и мойта микробиология е чиста започвам и аз подготовката за трансфер. Дано наистина се е прекъснала най-накрая тази лоша поредица.
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #325 -: Февруари 27, 2019, 20:46:52 pm »
Ехееее Тери хайде честито ! Най-накрая ги пребори тия гадове 🥂🥂,хайде сега и успешен трансфер с тлъсто ЧХГ и всичко си идва на мястото!
Дарк отпусни малко душичката сега и си чакай кротко прегледа,прекрасно ти се покачва чхг. Успех и на всички други които пропускам.
Аз днес бях при док да видим защо ми закъснява толкова(бях сигурна че е киста),гледа ме,гледа ме и вика нямаш киста,давай ще пускаме хормони и хоп аз цъфнат на магарето Хаха. Още не съм изкървила хубаво,утре ще го броя за 1 ден,и ще звъня да запазвам час за проследяване за биопсията. Днес ми беше последния преглед при моята док че тя вече ще ражда и ме местят при Цветков,някоя мацка има ли впечатления от него?
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #326 -: Февруари 27, 2019, 21:01:16 pm »
Териииии, каква чудесна новина!!!  :dance2: Стискам палци и за добри резултати от предстоящите изследвания. Ох, вълнувам се много! Успех! Късмет!

Мише, то ние сме при една и съща докторка, затова има съвпадение на тези 20 дена след антибиотик  :lol: Но останах изненадана, защото мислех, че се чака по-малко
 
Милиарда, ще пробвам, ама не обещавам  :D Радвам се, че нямаш киста, че като гледам колко е тегаво с тях... Пък лекарства, пък дали се пукна
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #327 -: Февруари 27, 2019, 22:01:14 pm »
Тери, браво момиче! Беше време да спреш да се лекуваш и да се излекуваш!

Момичета, аз затова избягвам да говоря за проблемите ни. Аз съм от хората, които след една възраст, изчистих средата си, нямам приятели "за маса", " за споделяне", "за не знам си какво си", всички са ми мултифункционални. Трудно тегля чертата, но е завинаги. Екзюпери има в "Земя на хората" един момент, в който обяснява за приятелите, че са като дърво, под което се скриваме от бурите на живота. Ако не можем да се скрием- не са приятели, а когато загубим такъв приятел- подслон, убежище и подкрепа, тогава трябва да чакаме много, за да можем да се подслоним под нов заслон. Аз лятото загубих много близка приятелка, истински близък човек, който дори да не може да помогне, поне мълчахме много добре заедно. Преди седмица почина баща ми. Подслон трудно се намира, но тук, в Зачатие, по-бързо растат дърветата.
Не се вкопчвайте в безсмислени връзки, освободете себе си и теглете по една майна на всеки и всичко, което не е по- вкуса ви. Това е съвета, макар и непоискан, който мога да ви дам.

Късмет на всички!
« Последна редакция: Февруари 27, 2019, 22:02:47 pm от Pav-la »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #328 -: Февруари 27, 2019, 22:13:00 pm »
Павла,съболезнования..
Ти на колко години си?Звучиш като на 100.Като те чета,все едно слушам майка ми,а тя е мнооооого мъдра.
За съжаление е така,живота едно ни дава,друго взима,но ти си страшно силна,направо си скала.Съжалявам за това, през което минаваш...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #329 -: Февруари 27, 2019, 22:31:23 pm »
Павла, сърцето ми се сви. Съжалявам.
Хелиантус, знам, че моят случай е много по-различен и лек от твоя, но просто ми напомни на това, което  беше казвала Павла. Опитваш, опитваш, пък все някога ще пробие. И аз така опитах с 13 антибиотика, 15 микробиологии и проби. Надявам с и при теб да се случи така.
Мише и аз чакам на 10ти точно цикъл :D :D Аз ти казах, че се чувствам с теб някак духовно свързана и гледай сега да забременеем в един и същ ден :D
Милиарда, нещо на всички циклите ни се прецакаха зимния сезон и на мен ми закъсня с 4 дена. Ама ти не каза ли, че преди седмица ти дойда или те бъркам с някого.
Танче, чакам ти ИР-то и вече в Сливен ще дойда.
Маги, ти нямаше ли също да го пускаш или не останаха и за това финанси.
Дарк, ще споделиш ли резултатите от ИР, мен много ме вълнува тази тема и ми е интересно да сравнявам резултати и мнения на различни лекари, защото около инсулина няма единодушно мнение между лекарите.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #330 -: Февруари 27, 2019, 22:52:13 pm »
Павла съболезнования !
Тери бъркаш ме,аз чаках цикъл преди 11 дни хаха. Всеки ден проверявам за резултати ит генетичните и направо се побърквам 🤯🤯
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #331 -: Февруари 27, 2019, 23:09:22 pm »
Павла, моите съболезнования! Искрено съжалявам за загубата ти!  :bighug:

Тери, не знам дали ми е по-тежък случаят. Аз винаги съм мислила, че моят случай е по-лек от твоя и на другите тук, защото аз забременявам... Е очевидно доста неуспешно, но уж трябваше с операцията да оправим нещата... Важното е да не се отказваме, упорито напред докато не поддаде от някъде. Много взе да ми писва цялата работа, но ще се борим няма как.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #332 -: Февруари 27, 2019, 23:21:02 pm »
Благодаря. Не го казах, за да се оплача. Родителите трябва да ги загубим преди да ги намразим. Просто се обезлесяваме.
На 33 съм.
Ще потъжа ден, два, ала от мъка едва ли ще умра.

Хелиантус, да мен е по- леко да има загуби, отколкото да няма никога бременност. Все някога ще пробие. Мъка, мъка, ама все ще стане някога.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #333 -: Февруари 28, 2019, 00:56:28 am »
Павла, прегръщам те силно. Ако се чувстваш много зле, отиди на психолог! Тези травми не трябва да останат без да сме ги обработили, защото може да стане много лошо.

Много късмет, момичета! С търпение и постоянство ще стане. Не се отказвайте!


*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #334 -: Февруари 28, 2019, 06:44:05 am »
Момичета, чета че проф. Кременски прави безплатни консултации. И то не по изключение. В бг-мама има тема още от 2007, че жените си запазват час при него в Майчин дом. Нямало утвърден график, когато има желаещи. Във фейсбук той сам насърчава хората да го посещават. Та си помислих за Маги и Хелиантус. Според ще е полезно да идете с генетичните си изследвания.
Ето един от коментарите му във фейсбук относно НК клетките: "Здравейте, моите извинения за закъснелия отговор. Можете да прочетете повече в www.lmpbg.org - началната страница и първата тема във форум. Можете да посетите и нашата безплатна консултация."
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #335 -: Февруари 28, 2019, 07:04:20 am »
Тери от кога го чакаме да напишеш "микробиологията ми е чиста". Усмихна деня ми. Много се радвам  :bighug: :rockon: :dance2: :dance2: :dance2:
Дарк честито и за твойте новини.
Късмет на всички и много стиснати палци. Ще има движение скоро и в тази тема.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #336 -: Февруари 28, 2019, 08:42:22 am »
Тери, браво момиче! Умори ги най-после гадинките.
 Момичета, започвайте да забременявате вече (стискам палци на всички) и после като се народят едни скорпита ... :lol: (бъзикам се понеже и аз съм скорпи, пък и скорпи си родих)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #337 -: Февруари 28, 2019, 08:42:43 am »
Териииии, много се радвам за теб!Ама много!

Мели, имам дежа вю с тая несъвместимост.И на мен ми писаха за подобен проблем.

Павла, прегръдки!Колко си права.През годините разбрах, че няма смисъл да се тъгува за измислени приятели.Истинските се броят на едната ръка.И не трябва да са много, а истински.Трябва да не те съдят, а да те разбират, да могат да те изслушат и дори да не са съгласни с теб да помълчат с теб, защото имаш нужда.Аз имам една такава приятелка, една!Другите са познати.И ако покрай стерилитета си разредите приятелите, да знаете какво става като се роди детето!Е тогава вече 80% бият отбой!За това щадете се и избирайте умно хората до вас!Живота е кратък и не си заслужава цялото това напрежение и негативизъм.А Зачатие, това е странно място.Тук нещо те кара да си добър и отзивчив.

Тери, в петък ще ги правя тия неща щитовидна и инсулинова.Тогава ще се измъкна от работа.От другата седмица съм на ново място, с нови колеги, нова работа и трябва всичко да съм приключила преди това!

Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #338 -: Февруари 28, 2019, 09:58:20 am »
Павла, много съжалявам за загубата ти... Каквото и да се каже в такъв момент не е достатъчно, но те прегръщам виртуално!

Тери, толкова се зарадвах на твоя пост! Преминала си през деветте ада, но когато беше на ръба на отчаянието, успя да устоиш и сега ще бъдеш възнаградена по най-добрия начин! Не остана, мила! Вярвам, че всички тук ще успеят скоро да се зарадват истински и да отпуснат душите си... макар че докато не гушнем своите мъници едва ли ще се отпуснем много ;) Слънчев и усмихнат ден на всички смели натоящи и бъдещи мами :*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #339 -: Февруари 28, 2019, 10:18:46 am »
Павла, съболезнования  :(

Маги, успех на новото работно място. Готини колеги и бърза адаптация ти пожелавам.

Тери, днес пак си мислих за успеха ти. Аз се включих по-късно и не знам от колко време ги бориш, но останах с впечатлението, че е продължило прекалено дълго и мъчително. Много се радвам, че най-накрая си чиста, мога само да си представям колко ти е олекнало!

Пешек, аз не обичам особено Скорпионите, защото ги свързвам с една доста неприятна моя позната  :lol: Но дай боже да стигнем до там, ще преглътна зодията  :lol: Аз съм Везни, и ако не беше прекъснала предишната бременност, бебчо трябваше и то да е Везни :)

Тери, пускам резултатите. Още не съм се консултирала със специалист, но доколкото съм чела в бг-мама, май се води ИР, може би не много тежка. Изненадаха ме резултатите и то неприятно. Очаквах да са без грешка, защото се опитвам да се храня нисковъглехидратно.

Някой не е ли сънувал пророчески сън?  :lol: