Здравейте на всички! Искам на всички да пожелая заветните || и скоро да "тюфкаме" от тежки коремчета във друга тема.
Повче от година и половина правим опити с моя партньор за бебе и така и не се получава. Овулацията ми е рано (на 10 ден от м.ц,който е 6-7 дни) най-после дочаках часът си в Надежда, при д-р Персенска,който е идният месец.
Понеже съм ви изчела(както и формата за първоначален преглед в Надежда) си "самоназначих" следните изследвания, като всичко е правено според указанията на ден от цикъл и тн. Защо "самоназначила" , до момента съм адски доволна от моят гинеколог , но според него "ще , стане и няма какво да се притеснявам" . За мен , времето е фактор и вече трябва да обърна сериозно внимание. Преди 2 години ми изгориха с лазер раничка на шийката на матката. Според доктора всичко е ОК. Ще пусна резултати, не съм лекар но всичко е в нормата.
1. хормони
Естрадиол (Estradiol)32,9pg/mlж.
LH (ЛХ)5,7mIU/mlж.
FSH (ФСХ)8,28m
Прикачам снимки ако някой може да погледне. Снимка на тръби- проходими... Партньорът направи спермограма и тя е ок. Наистина не ми побира акълът защо и защо не се случва.
Едиствено не съм правила инсулиновият профил. През месец правя кръвен тест за бременност защото уж нещо ме пресвие уж не знам си какво ... почвам да си мисля страшни неща, за несъвместимост и тн. Мойта работа е много напрегната, което също е фактор, но в случая обущарят ходи бос. Знам че напрежението си оказва значение, но вече не знам какъв тест и къде да си направя. Хванала съм се за прегледа в Надежда и чакам ли чакам...