Здравейте момичета. Отдавна не ви бях чела, но виждам че сте в стихията си с весели темички. Вече и аз се замислям да ида на ходжа. По принцип на такива работи хич не вярвам, но явно в живота настъпва момент в който имаш нужда да те поизлъжат и да ти кажат няколко хубави думи
.
Михаелче стискам здраво палците за хубави яйцеклетка. Супер хипер стимулация звучи. Пожелавам ти да не ти трябват всичките, а направо от първия път да се случи чудото.
Колкото при мен. Пак хич не знам какво се случва. С мойто мило взехме решение да не се втелясвсме в толкова в темата за бебе и за малко да оставим всички изследвания и доктори(имал някакво чувство) май чисто не му се висше пред кабинетите. А и дума не ще да му кажа в последно време за репродукция. И този месец пак нова надежда. Тъкмо се бях отказала и всички симптоми се появиха-зацапване, болезнени до нетърпимост гърди, кошмари кисилини(а никога съм нямала) и заветното тест че с двете много бледи чертички. Обаче вчера мерих БТ и 36,4, днес36, 7. Вчера ми и зацапа, замо на хартия и то съвсем бледо, но пък гърдите спряха да ме болят. Стискам си палци ако има нещо дано да се задържи. Съжалявам за качеството на снимката