Танче, дано бързо се нормализират сега хормоните и всичко да е наред.
Хелиантус, дано не стигате до инвитро. А майка ти казала ли е, че имате проблем? Аз винаги съм скептична откъм това колко информация се дава. Затова на този ходжа така му повярвах, чак толкова не може да налучка. Имаше и други млади момичета като мен и не отиваха да питат за дете. А с твоя цикъл какво стана? Стана ли 40 дена вече?
Аз в четвъртък съм на хомеопатката и ще започвам да се лекувам пр инея. Ще правя последна микробиология като свърша курса с антибиотика.
И аз не съм много фен на леене на куршуми, баячки и т.н., но много неща пробвах вече и накрая вече човек опитва, което не е пробвал. Пък аз отидох не толкова, за да ми гледа, а защото ме чоплеше да не са ми направили нещо. Онази баба си ходеше и за близки да прави магии. Аз вярвам на магии междудругото, затова не се падам по тази материя, защото всъщност ме е страх. Но толкова доволни хора имаше на опашката пред него. Не очаквам чудеса, знам, че ще си правя инвитрото, просто ми се ще, ако има нещо лошо покрай мен, да се махне, за да се добре до трансфер.
Сега като започна хомеопатичното лечение ще трябва само на микробилогии чат пат да ходя, защото симптоми на масово ешерихия коли все още йок.