Милиарда,аз преди хистероскопиите ми,никога не съм пускала микробиология,вирусология и каквото и да е.Дано не те спре тая гад.Иначе,и двата пъти след това ми изписваха антибиотик,и едно лекарство ,ама му забравих името,против гъбички ,които могат да се получат от антибиотика.
Тери,не се смей,ама и Киприяновата молитва ходих да ми четат,защото и аз бях в една серия,както го каза Маги,всеки ден чаках нещо да се скапе,я при нас,а нашите родители.И така и ставаше де.
Да не би да е някакво зацапване това твоето?Ти си доста силна личност,не се давай на депресивни състояния.И как ходиш с толкова дрехи,аз със дънки и боти,често и с маратонки и чорапки терлички-покриват пръстите и петата.Ако обуя два чорапогащника,ще откача.Той Мишо докато те съблече,ще си забрави първоначалния замисъл.
Лейди,ние сме една порода с теб.С мъжа ми сме рокаджии върли,даже той се шегува че ако бях фенка на Тони Стораро щял да се алкохолизира.Ама от Каварна и нашия варненски рок фест по-далеч не сме ходили,всички знаете защо.
Мише,дано бързо пребориш гадината.