Ъъъ, не знам. Пия в момента: Омега 3, Б12, фолиева, Иногинол и вече хормоналните: Естрофем, Л-тироксин, Бромокриптин. Има ли нещо, което не се пие с Левофлоксацин. И съм си поръчала гел за пиене с 90% необработен екстракт от алое вера и червени боровинки.
Аз на своя глава реших да си го пия 7 дена (толкова таблетки са в опаковката). Постоянно изхвърлям антибиотици, защото те идват за курс от по 10-14 дена и аз все ги пия по 5 и ми се струва нередно. Или пия пълния курс, или не излекуваме нещата до край. Според мен затова досега само отслабваме бактерията и тя после пак се развива. Защото имах примерно преди месец и половина единични бройки Е.коли в цервикалния канал, спряхме лечението с антибиотици и тя се върна на масово. Тоест не е като напълно да не се влияе, просто е доста трудно.
Аз определено съм се отчаяла. По принцип съм прагматичен човек. На биорезонанс не вярвах, повярвах чак като се потвърдиха резулатите ми с изследвания. И пак бях скиптична, докато вчера една колежка с проблемно дете каза, че всички от нейни приятелки из форумите за такива деца ходят на същото място на биорезонанс и после същите неща на всички излизали и на изследвания
Та отчаянието ми освен, че утре съм на биорезонанс стигна до толкова, че помолих един приятел да ме уреди да ида на един известен ходжа. И на баячи не ходя по принцип, абе все си мисля, че ако не вярваш няма да те хване. Вярвам в енергии, един скрит страх имам от магии, ама гледам да не навлизам в тези материи, че са свързани с много втълпяване (Слънчицето вече сигурно настръхна
). Но просто така все ни върви на нас всичко със спънки, че на няколко пъти все се чудя да нямам някоя лоша магия. Едната Баба на предишния ми дългогодишен приятел е туркиня. Тя ходеше по ходжи да прави черни магии, беше правила черна магия за смърт на другата му баба и доста още. Знам, че е налудничево, ама ако не помогне, то поне няма да навреди.
Маги, ако не е циститът от бактерии може и да не помогне. Една колежка е с хроничен цистит, а урината й е чиста. Беше й се отключил от люти храни.