Мисля да изчакам малко поне този месец преди да пиша. Не желая да се изследвам и да ме преглеждат. Имам нужда да си почина психически. Така както разбрах д-р Мели, те ще разгледат единично моя случай. Никой нямало да тръгне да ми разчита закона по принцип и ми звучи сякаш, ако има промяна, то ще е само за мен. А ако е само за мен: това ми е крайна мярка, страх си ме е да правя трансфер в това положение. Когато нямам и капчица надежда вече, тогава бих направила трансфер с бактерии ОТНОВО. Пиша отново, защото на миналия трансфер съм имала бактерии. По мое мнение е правен трансфер отново в контрадикция със закона. Края на юли имах Клабсиела, започнах антибиотик и стимулация. Между стимулация и трансфер не е правена контролна микробиология.
Павла, усещам, че сега ще стане много по-лесно при теб. Усещам, че скоро ще тичаш след Симеон с голям корем.
Маги, и при теб не остана. Един рожден ден на Моника и започваш пак.
Kukapetal, ТСХ може да си пускаш във всеки ден от месеца. Само не трябва да с яла и пила кафе преди това. Така че, която и да е сутрин отиваш. В деня на изследването не се пие лекарството.
Слънчице, дано мъжът ти е бил на късмет този път. Друго си е да сте двамата. Аз на трансфера лятото бях без него и излизам от залата и сама като кукувица. Друго си е да те чака пребледнял и да те заведе на сладкарница.