Разбирам, момичета. Още повече, че при мен не се видя човечето нито веднъж. Даже в амбулаторния лист от единия преглед пише - неустановена (още) бременност.
Слънчице, сега погледнах, и се води репродуктивен специалист. Записах час при д-р Милчева в Щерев. Мен сякаш си ме влече към Майчин дом, поради някаква неизяснена причина, но проблемът там е, че не знам къде и как да си запиша час, не съм запозната и със специалистите, които работят там.
А Щерев имат много удобна система за записване на часове. Влизаш, избираш си лекар, ден, час и готово. Изгледах и едно видео с екипа и Милчева ми се стори човек, с който бих могла да се разбера. Защото някои от лекарите ми оставиха впечатление на високомерни хора, а аз се спичам, когато говоря с такива
Освен това имаше и няколко добри мнения за д-р Милчева и не го мислих много. Но главната ми цел сега е да ме видят след прекратяването на бременността и да си задам въпросите (подготвих едно списъче
)
А това с килограмите ми е много странно. Никога не бях чувала, че се препоръчва за забременяване, ако правилно съм разбрала.
Ох, защо не ми се получава да пиша кратко?! Следващия път ще се постарая повече