Слънцемое, съжалявам за резултата
Радвам се, че си добре все пак...
Pav-la с харесва ми този подход с дигиталните тестове. Може да пробвам и аз. Снощи обаче гледах тестове за овулация в Амазон, от лентичките. Цените са доста добри, но има и немалко лоши отзиви. Но поне са евтини, та може да поръчам за пробата
Мише, интересни истории си споделила. Божа работа...
Аз, преди да се гмурна така надълбоко в тази материя, не съм подозирала колко трудно може да бъде едно забременяване и износване, момичета
И направо се чудя как се случват всички бременности и ми се струват цяло чудо...
А мъжът само си пуска семенцето и всичкото го отнася жената. Спира цигарите, не може да пие алкохол, внимава какво яде и пие, тя понася всички процедури, нея я боцкат по 100 пъти за ЧХГ и други изследвания, жената е с кървене всеки месец, после тя износва това бебе в корема си 9 месеца (не са подредени по приоритет
) Е, кажете ми, честно ли е?!
Ето, аз си бях поръчала хиалуронова киселина и колаген, за да подпомогна малко кожата си, че забелязвам бръчки. Но разбрах, че съм бременна и се наложи да ги спра още преди да съм ги почнала, защото и за двете пише, че при съмненения за бременност или бременност, трябва консултация с лекар. Е, спрях ги...