Колко много сте изписали!
Дарк, много съжалявам! Следващият път дано е успешен!
Мише, и аз не пускам палците, звучи доста добре, дано скоро си ги прибереш бебетата на топло! Иначе с тестовете и аз се чувствам като наркоман
, няма да ви казвам миналия месец колко направих (за овулация и бременност) и колко направих през двете бременности, но не е полезно за нервите.
Слънцемое, за теб също много стиснати палци, дано поведе групата към другата тема!
Nelita, дано не се задържаш много дълго в темата! Те мъжете все им е лесно. И моят си повтаря, че като се успокоя тогава щяло да стане. Него, ако го питаш всичко ми е заради нерви и притеснения.
Деси, успех!
Тери, най - искрено ти желая скоро да свършат мъките ти с тези бактерии. Вярвам, че ще се намери решение.
На всички, които пропускам също желая много успех.
Аз да ви попитам, най - вече Павла понеже знам, че тя има опит със дигиталните тестове за овулация.. Та значи този месец реших да започна с тях на 14 ден поради късните ми овулация обикновено, обаче нещо обърках дните и се замотах със закупуването им и се оказа, че ги започнах на 15 ден... Това беше вчера. Вчера и днес показа негативен, но аз съм много убедена, че овулацията беше вчера... Ако вече е минала отрицателен резултат ще покаже теста нали? Никога досега не ми беше показвал два пъти негативен, винаги първия ден като се тествам е негативен след това показва hight fertility, peak никога не съм виждала... Чудя се да продължавам ли да ги правя, дали греша или не... Сигурно е много глупав въпросът ми, ноо