Ето ме и мен, с поредната ужасна микробиология. Само от очите не ми е потекла Ешерихия коли. И пак никакви симптоми. Как е възможно това нещо. Как може да съм в толкова ужасно положение според лаборантката и нищо да не ме заболя, нищо да не ме накара да се почувствам дискомфортно.
Ние с Мишо сериозно говорихме и вероятно есента бихме се предали и ще подадем документи за осиновяване, ако все още не мога да се преборя с тази отврат. Този месец става 1 година, както една така и 2 може да станат. И не мога да стана майка, защото имам Ешерихия коли. Отпушени тръби, яйцеклетки качествени бол, хормони супер, лигавица перфектна, но имам една тъпа бактерия. Как пък един лактобацил не се завъди се чудя. И гелове слагам сега за ПХ и пия пробиотици, как един не стигна до там. Какво остана: май само кисело мляко и чесън не съм си навирала там.
Слънцемое, изрично трябва да идеш и да си искаш спермограмата, но от лекарите, защото се води част от процедурата и информацията я дават след разрешение от лекар. Ама защо ти е тази информация. Аз не настоявах много, ИКСИ ми говореше достатъчно.
Мише, пу-пу бебоците да се държат.
Искам ви и двете бременни :*