Момичета опитвам се да послушам мненията ви. Звъннах до докторката( за щастие жената ми вдигна в почивен ден), обясних и за какво става въпрос. Искаше да ме види, каза същото за кръвните. Каза да ги направя и с тях да отида направо при нея(както и да повторя теста, ако искам и с друга марка).
За съжаление не успях да намеря лаборатория, която да работи в неделя. А утре няма как да излезна от работа. Звънях на шефа, обясних за какво става на въпрос, но... утре имало оперативка, а ние може и да умрем на работа, но на който не му се работи, да си търси другаде...
Та при мен остава идеята, че трябва да се добера до някоя лаборатория вторник следобяд ( в най-добрия случей). До тогава ще пия но-шпа. Зацапването поне е по няколко капки на ден, но каквото и да е си е притеснително. За нещастие и теста е твърде блед, като предишния път, а не могат да ми изпишат препарат преди да излезнат резултатите от изследванията и докъто не се докаже, че наистина се касае за бременност, а не за обикновенно закъснения и теста не греши.
Ей това е нямам си късмет, дано вие поне да имате. Стискам силно палци за всички.