Здравейте, момичета, не съм писала от няколко дни, но ви чета...
Serenity, много съжалявам, че трябва да преживееш тази мъка отново, но усещам, че вече си по-силна и знам, че ще се пребориш. Направила си всичко, което е било по силите ти, може би времето на Душичката да дойде при вас още не е дошло, но сте близо...Прегръщам те!
Тери, мисля, че почивката ще ти се отрази много добре
Добре си направила, че си отложила контролата със седмица, за да завъдиш полезна среда. Ще чакаме хубав резултат. А ходи ли пак при Ходжата?
Мише, резултатите ти от стимулацията изглеждат супер, ще стискаме палци за хубави ембриончета и най-хубавия успешен финал!
Чочолинка, дано сте изтрепали гадините, направете ДНК тест, за да сте сигурни и продължавайте напред с действията. Видях ти резултатите и насоките от Русев за имунологичните... Ти смяташ ли да правиш вливки и т.н.?
Аз да ви се "похваля", днес ходих по моя инициатива при Русев, и както очаквах ми пусна излседвания за НК-клетки, ембротоксини и ТЛА, ще са готови в петък... Според него, заради ПАИ 4G/4G, при бременност, може да се наложи и хепарин да се бие, но само ако имам мутация и в ACE i Factor 13, които още не съм пускала. Иначе можело и с Натаспин и аспирин... Предполагам, че ако ми излязат завишени НК-клетки, ще изпише вливки, но ми е много интересно, четох, че в клиниките в Турция изобщо не обръщат внимание на този вид имунология и успеваемостта пак е супер висока... А и моят репр. не ме е насочвал натам, може би иска първо да опитаме с 1, 2 инсета, и после ако се наложи - тежката артилерия... Другата седмица чакам Ц и ще видим как ще са хормоните, дали ще правим инсе...
Павла, благодаря ти, че си така отзивчива и винаги споделяш много полезен опит тук. Стискам палци скоро да се "върнеш в играта" и бързо да скриеш топката на всички