Serenity,не знам какво да кажа даже... Много, много съжалявам за всичката мъка, която трябва да изтърпиш. Замисляли ли сте за инвитро. Казваш, че мъжът ти има 4% и 10% морфология на две спермограми, което е съмнително голяма разлика и според мен трябва да направите контрола. Ако морфологията е ниска, според мен там е проблемът. При добра подвижност на сперматозоидите има голям шанс сперматозоид с лоша морфология да оплоди яйцеклетката. Вярно, че много вода е изтекла оттогава, но ти си раждала вече веднъж без проблем. Не се отказвай, не все още. Подайте документи за инвитро, тогава ще контролирате процеса с подбор на качествени яйцеклетка и сперматозоид. Дано сърцето ти някой ден намери лек за адът, в който си в момента.
Мише, много успех ти пожелавам днес. Дано яйчниците са се разработили усилено.
Аз влязох в някакъв коловоз, в който просто изтиквам деня. Не съм депресирана, нямам нужда от психолог например, но съм просто тъжна. Денонощно тъжна. Когато бях при хомеопатката, трябваше да разкажа какво се е случило последната година и половина. По средата просто се разплаках . Мисля, че прекалено много пъти ме подготвяха за трансфер и той отпадаше в последния момент и някак си не мога да се съвзема. Лошото е, че вече не вярвам, че ще се излекувам, а и не знам има ли нещо, което изобщо лекувам. Сега пътувам към хомеопатката, дано ми е измислила лечение, защото и с нейния биорезонанс не ми откри Ешерихия коли. Мисля, че се боря с вятърни мелници. Утре ще пусна микробиологии е три лаборатирии и повече в клиниката няма да ходя в следващите месеци.